Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ένα βελούδινο πραξικόπημα με κατάργηση της δημοκρατίας και των συνταγματικών κανόνων βρίσκεται στα σκαριά. Και σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος, οφείλουμε όλοι, για λόγους πατριωτισμού, να αντιδράσουμε.





Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εκθέτει διαρκώς και ανεπανόρθωτα τη χώρα μας

ΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μητσοτάκη και η επιβολή αγελαίας συμπεριφοράς στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., σε σημείο να απαγορευτεί ακόμα και η ψήφος κατά συνείδηση, είναι γεγονός μείζονος σημασίας για τη δημοκρατία. 

Αποφάσισαν να άρουν την ασυλία στη βουλευτή Αγγελική Αδαμοπούλου του ΜέΡΑ 25 για γνώμη που εξέφρασε σε ομιλία της στο Κοινοβούλιο πλήττοντας ευθέως τον πυρήνα των βασικών αρχών και αξιών της δημοκρατίας!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ της ασυλίας του Π. Πολάκη, ύστερα από δεύτερη, στημένη αγωγή του εκδότη των Παραπολιτικών, υπαλλήλου του Β. Μαρινάκη, δεν υπάρχουν απορίες. Συνέταιρος και στην πολιτική εξουσία είναι ο κληρονόμος εφοπλιστής και η οικογένεια οφείλει να τον προστατεύει! 


Μάλιστα, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια στη Βουλή, ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης την είχε χαρακτηρίσει «αστοχία»(!), προσθέτοντας ότι δεν θα επαναληφθεί. Και δεν επαναλήφθηκε.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εκθέτει διαρκώς και ανεπανόρθωτα τη χώρα μας.

 Εκεί που νομίζαμε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγγαρία του  Όρμπαν, μάθαμε, σύμφωνα με το Ινστιτούτο V-Dem του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ, ότι η Ελλάδα αποτελεί ουραγό της Ευρώπης (μαζί με Βοσνία - Ερζεγοβίνη και Σερβία) στον σεβασμό των δημοκρατικών προτύπων την περίοδο της πανδημίας.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η χώρα μας κατατάσσεται στην κατηγορία των κρατών όπου καταγράφηκαν «μείζονες δημοκρατικές παραβιάσεις» από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 με επίκληση την προστασία από τον ιό. Δυστυχώς, διεθνώς βρισκόμαστε στο χειρότερο γκρουπ κρατών μαζί με την Τουρκία και σε δυσμενέστερη θέση από την Ουγγαρία.

ΣΥΜΦΩΝΑ με τα στοιχεία του σουηδικού ινστιτούτου, η αρνητική θέση της Ελλάδας οφείλεται κυρίως σε μείζονες περιορισμούς της ελευθέριας του Τύπου (όπου πρωταγωνιστεί ο Β. Μαρινάκης), σε διακρίσεις σε βάρος μειονοτήτων και σε καταχρηστικές συμπεριφορές των αρχών ασφαλείας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος συνεχίζεται. 

 Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πληρώσουν με χρήματα του Δημοσίου μυστική(!) συμφωνία με αμερικανική εταιρεία που θα βοηθά τη Ν.Δ. στη χειραγώγηση των πολιτών.  

Ένα βελούδινο πραξικόπημα με κατάργηση της δημοκρατίας και των συνταγματικών κανόνων βρίσκεται στα σκαριά. 

Και σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος, οφείλουμε όλοι, για λόγους πατριωτισμού, να αντιδράσουμε.

https://www.avgi.gr/politiki/375137_diktatoria-tis-pleiopsifias-ton-boyleyton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου