Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

H Όλγα Μπαλαούρα, Τρικαλινής καταγωγής, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, υπήρξε για μια πενταετία ιδιαιτέρα γραμματέας της Σούλας Μερεντίτη. Σήμερα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας το όνομά της για τη θέση της Διοικήτριας στον Άγιο Σάββα.








Thursday, 31 August 2017

 Η Όλγα Μπαλαούρα λοιπόν, σύζυγος σήμερα του δημοσιογράφου Γ Παπαχρήστου, που σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αν Υπ Υγειας Παύλος Πολάκης, φέρεται να είναι ο … περίφημος ” Ασθενής της Σύρου “, στο άρθρο του δημοσιογράφου στην εφημερίδα τα Νέα, 






























κατέχει ένα … μοναδικό ρεκόρ! 
Την περίοδο που είχε διοριστεί από τον Αντρέα Λοβέρδο διοικητής στο Νοσκομείο Αγία Όλγα ( νηπιαγωγός στο επάγγελμα ), είχε καλέσει τα ΜΑΤ μέσα στο νοσοκομείο σε κινητοποίηση των γιατρών εκείνη την περίοδο, για τις περικοπές σε μισθούς, εφημερίες κλπ! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ … στην ιστορία των ελληνικών Νοσοσκομείων!
Ήταν, μαθαίνουμε, η πρώτη φορά που σε επίσχεση και επίσκεψη των γιατρων της 5μελούς της ΕΙΝΑΠ στο γραφειο της κ διοικητού, κάλεσαν τα ΜΑΤ (!) μεσα στο χώρο του νοσοκομείου για να τους απομακρυνουν!
ΥΓ: Ο αστικός μύθος μαλιστα λέει, ότι το συγκεκριμένο Νοσοκομείο προτιμούσε και ο νυν Πρόεδρος της ΤτΕ Γιαννης Στουρνάρας για τα … τσεκ απ του. Και όταν πήγαινε, πήγαινε με συνοδεία, Διοικητές, δημοσιογράφους κλπ. Προφανώς για … συμπαράσταση στις εξετάσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου