Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Τα βοθροκάναλα και οι απόντες










 




 



Ποιοι τη γλύτωσαν από το νέο χτύπημα Πολάκη
Με μια εβδομάδα καθυστέρηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανακάλυψε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ (μεσημεριανό δελτιο 23/5) που μετέδιδε ότι ξαναπήρε μπροστά το ναυπηγείο Σύρου… Και με την ευκαιρία που οι υπόλοιποι σταθμοί αγνόησαν την είδηση, σχολίασε με το μοναδικό του τρόπο τα «αγαπημένα» του βοθροκάναλα, ΣΚΑΙ, STAR και ΑΝΤ1, (εξαιρώντας επιδεικτικά τον ALPHA ή μήπως είναι στα κλπ;), αλλά και τους δημοσιογράφους, έχοντας μια καλή κουβέντα για όλους: από τον Αυτιά που κλαίει για τις συντάξεις και τον Τσίμα που ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή, μέχρι τον Χατζή και τον Παπαχρήστο, επειδή έκαναν συνέντευξη του Μητσοτάκη!
Πάντως και οι τέσσερις σχετίζονται με τον ΣΚΑΙ! Επιλέγοντας (σκόπιμα άραγε;) να μην αναφέρει ούτε έναν για δείγμα από τα υπόλοιπα βοθροκάναλα! Οχι για να μην παραπονιούνται… Αλλά για να μη δίνει δικαιώματα για «αυθαίρετους» συνειρμούς με τον τρόπο που εξαιρεί κανάλια και δημοσιογράφους!
Διαβάστε στη συνέχεια την πλήρη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:
«Σσσσσσς μην το ακούσει ο Σκαι, το Σταρ, ο Αντενα κλπ βοθροτροκαναλα .
Ο Αυτιάς κλαίει για τις συντάξεις ,ο Τσίμας ξεπλένει τη Χρυση Αυγη ,ο Χατζης κι ο Παπαχρηστος συνεντευξιαζουν τον κυριακο που παραδίδει μαθήματα ιστορικής αγνωσιας…..
Με το οτι πήρε μπροςτα το Νεώριο της Συρου και 300 εργαζόμενοι πιάσαν δουλειά θα ασχολούμαστε;;
Αφου τοχουν πει :Ο Τσιπρας και οι Συριζανελ  καταστρέφουν τη χωρα!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου