Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Μ. Ζαφειρόπουλος: Οι υποθέσεις διαφθοράς, οι δίκες στην Κρήτη και οι αγωγές στο Candianews










Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που εκτελέστηκε χθες βράδυ στο γραφείο του, αναλάμβανε συνήθως μεγάλες υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς.
Είχε εκπροσωπήσει μαζί με άλλους συναδέλφους του στο στάδιο της ανάκρισης τον έμπορο όπλων Θωμά Λιακουνάκο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δωροδοκίες σχετικά με υποθέσεις προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων, ενώ συμμετείχε στην υπόθεση της Siemens και των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ακόμη, είχε εκπροσωπήσει βασικό κατηγορούμενο στη δίκη με το σκάνδαλο της Energa – Hellas Power, όπως επίσης και τους δημοσιογράφους εκπροσώπους της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σε αστική αντιδικία που είχαν με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Τέλος, είχε αναλάβει υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, με πλέον πρόσφατη αυτή των δομημένων ομολόγων όπου ήταν συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένου που είχε απαλλαγεί.

Οι υποθέσεις στην Κρήτη και οι αγωγές στο Candianews
Όμως αναλάμβανε συχνά υποθέσεις και στην Κρήτη και ταξίδευε στο νησί. Η τελευταία του επίσκεψη ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν όμως, ως νομικός, και αντίδικος με το Candianews, καθώς ήταν εκείνος που για λογαριασμό του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, είχε καταθέσει τις αγωγές και μηνύσεις. Πάντως ο ίδιος δεν εμφανίστηκε σε καμιά από τις δίκες που είχαμε και εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του δικηγόρο του Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου