Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Επειδή κατέβηκα στους #Παραιτηθειτε καμία σχέση με Εκάλη και αριστεία. Λαϊκοί δεξιοί ήταν κυρίως
14 φωτογραφίες από μια επανάσταση που δεν ήρθε στο ραντεβού της
Δεν κατεβήκατε και κάτσατε στους καναπέδες σας, αλλά κατέβηκα εγώ για σας.
Συμπτωματικά εντελώς, αυτό το μπλογκ κλείνει σήμερα δέκα χρόνια ζωής, οπότε αναπόφευκτα το φωτογραφικό μου αφιέρωμα στη φετινή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» αποκτά επετειακό χαρακτήρα. 
Δεν γράφω πια εδώ, αλλά συνεχίζω κυρίως στο Facebook και στο Twitter
Τελευταίο μου ποστ ήταν πέρσι τέτοια εποχή, Κόμματα, χρώματα και πολιτικά πτώματα  πάλι με αφορμή το πρώτο φιάσκο του Ισκάρ Αζίφ, του Τσουκαλαδάκη και του άλλου που νομίζω ότι τον λένε Αλφρέντο (φέτος τον έμαθα).
Και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ βεβαίως, που επισήμως δεν διοργάνωσαν τίποτα, ενθάρρυναν ωστόσο τους οπαδούς τους να κατέβουν στη συγκέντρωση και να ρίξουν τη λαομίσητη κυβέρνηση Τσίπρα. Ειρηνικά εννοείται. [Σπόιλερ αλέρτ] 
Δεν τα κατάφεραν.
Παίζει να είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζω ή βιντεοσκοπώ διαδήλωση (ο Θεός να την κάνει) και δεν τράβηξα ματατζήδες. 
Ίσως γιατί ήταν κομπάρσοι, ίσα-ίσα για την απίθανη περίπτωση που θα έκανε κάνας τρελός ντου στη Βουλή. 
Όπως θα δείτε παρακάτω, δεν ήταν τόσο θερμό το κλίμα ώστε να ευνοήσει επεισόδια, και οι μπάχαλοι προτίμησαν να αράξουν στο άβατο τους και να μην εμφανιστούν ποτέ. 
Βροχή δεν έριξε, το μετρό ανοιχτό ήταν, τα κανάλια και τα ενημερωτικά site λύσσαξαν να μας το υπενθυμίζουν, οι φιλελέδες και αγνοί λαϊκοί δεξιοί έκαναν χαμό στα σόσιαλ, αλλά κοίτα να δεις που ζήτημα είναι να μαζεύτηκαν χίλιοι άνθρωποι όλοι κι όλοι από τις 8.30 μέχρι τις 9 που ήμουν εκεί. 
Στις 10.15 που ξαναπέρασα δεν υπήρχε ψυχή, κι η Αμαλίας είχε δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία. Αλλά ας αφήσω καλύτερα τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους. Αναδημοσίευση μόνο με αναφορά στην πηγή και ενεργό λινκ, παρακαλώ, κι αν θέλει κανείς τις φωτογραφίες χωρίς υδατογράφημα ας επικοινωνήσει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου