Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οι «πεοθηλασμοί» και κάποιες παλιές ιστορίες



















 
 


 Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι βασανίζει την ψυχή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, του παιδιού για τα θελήματα του Αλαφούζου. Το παιδάκι αυτό, που το αφεντικό του το έχει για όλες τις δουλειές, που τον τραβολογάν από εδώ κι από εκεί, που του αλλάζουν τις ώρες της εκπομπής ανάλογα με τα κέφια της εργοδοσίας και αυτό το δέχεται με κατεβασμένο το κεφάλι και χαμόγελο, το παιδάκι αυτό που σε άλλο ΜΜΕ εκτός εκείνων συμφερόντων Αλαφούζου θα το είχαν για να γράφει τα φαρμακεία (Και αυτό πάλι με ρίσκο), ξέσπασε εναντίον του PERIODISTA.GR σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα ύβρεων και χυδαιότητας. 
Διαβάστε ξανά τι έγραψε ο Μπογδάνος: 
"Αν ο Θεός έχει όρεξη για χιούμορ, θα σας γλεντάω κι από το κανάλι του Ιβάν, παλλακίδες του Αλέξη, που σας χαμογέλασε ο Ρώσσος και μουσκέψατε. Περιμένω πώς και πώς, τώρα που βάλατε το 4ο μνημόνιο εκεί που δεν φέγγει, να δω τί θα κάνετε όταν οι επιχειρηματίες (που τώρα πεοθηλάζετε) σας αφήσουν ξανά στα μονοψήφια. Ακούς εκεί. Μιλάνε οι περιοδίστες, τα τσιράκια των δανειστών, οι μασέρ των μπάχαλων, το παρακράτος που καίει τα εξάρχεια για να περνάνε αναίμακτα ό,τι μέτρα νά´ναι. Θράσσος, όχι αστεία.(Επί του προκειμένου, η λύση είναι κανάλια για όλους. Συχνότητες σε όποιον θέλει και μπορεί να πληρώσει, φασυριζαίοι γκαουλάιτερ. Αυτό τρέμετε. Την πολυφωνία.)"
Έτσι απευθύνθηκε σε εμάς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Αρχικά είναι να αναρωτιέται κανείς αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλάει για τον εαυτό του. Πάμε να αναλύσουμε έναν προς έναν τους λόγους για τους οποίους το λέμε αυτό.
"Παλλακίδες": Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε δηλώσει πολύ πρόσφατα, σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ, ότι θα ήταν τιμή του να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, μιας και όπως είχε πει "συμπορεύεται" με την παράταξη. Εξάλλου στα νιάτα του ήταν μέλος της "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ".
"Χαμόγελο" και "μούσκεμα": Εδώ θα θέσουμε ένα ερώτημα. Πως νιώθει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όταν του χαμογελά ο Γιάννης Αλαφούζος; 
"Πεοθηλασμοί": Ο υπάλληλος του Αλαφούζου είναι τουλάχιστον αισχρό, αστείο και γραφικό να μιλά για "πεοθηλασμούς" σε επιχειρηματίες. Το "γιατί;" το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Ο Μπογδάνος δείχνει να έχει κοντή μνήμη. Για αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι έκανε με εκείνες τις μηνύσεις που είχε υποσχεθεί για τις... αισχρές επιθέσεις που είχε δεχτεί πριν από καιρό. Τότε είχε προκαλέσει σάλο το δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo αλλά και της εφημερίδας «Παραπολιτικά» , για την ιδιαίτερη «σχέση» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και όπως έλεγε ο ίδιος είχε αποφασίσει να κινηθεί νομικά.
«Μερακλής δικηγόρος με κότσια να βγάλουμε ΠΟΛΛΑ λεφτά για charities από τα πουλημένα καθίκια των παραπολιτικών; Σημείωση: Το να σε αποκαλούν ομοφυλόφιλο εν έτει 2015 δεν είναι πρόβλημα, εκτός αν είσαι σκοταδιστής, ή κρυφο-gay. Το να υπονοούν ότι πηδιέσαι με τον εργοδότη σου είναι χυδαιότητα και θα πληρωθεί αδρά.», έγραφε τότε ο Μπογδάνος.
Σήμερα, λοιπόν, έρχεται αυτό το παιδάκι και μιλά για "πεοθηλασμούς" σε επιχειρηματίες τσουβαλιάζοντας κόμματα, πολιτικούς χώρους και ενημερωτικές ιστοσελίδες. Χυδαιότητα που πρέπει να πληρωθεί αδρά. Οπωσδήποτε. 
"Τσιράκια των δανειστών": Ο Μπογδάνος, έχοντας εντάξει τον εαυτό του στη γραμμή "Βάστα Σόιμπλε" ή "Βάστα ΔΝΤ", ο "Μένουμε Ευρώπη", ο φιλαράκος των μαϊμού καρδιολόγων - στελεχών της ΝΔ, ο ΔΑΠίτης, ο ανιστόρητος υπερασπιστής των δοσίλογων της Κατοχής, αυτός που είχε αναλάβει εργολαβικά την προβολή της Χρυσής Αυγής μας αποκαλεί "τσιράκια" των δανειστών. Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. 
"Ο Θεός και το χιούμορ": Αν ο Θεός έχει χιούμορ θα μας ευλογήσει να δούμε τον Μπογδάνο σε άλλο ΜΜΕ εκτός εκείνων του Αλαφούζου. 
"Εξάρχεια": Το 2012 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να χρεωθεί η επίθεση σε "αντιεξουσιαστές" που επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Εκείνη την εποχή τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο δεν τον γνώριζε ούτε η κουτσή Μαρία. Ο κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να βρει το λάθος. Μήπως, τελικά, συνέβαινε, πέριξ των Εξαρχείων τίποτα άλλο, τίποτα περίεργο; Ρωτάμε τώρα εμείς. Μήπως;
Αυτά προς το παρόν, γιατί τις επόμενες ημέρες έχει αφιέρωμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου