Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του για 4 χρόνια;











Εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του για 4 χρόνια;

In Fake newsHoaxΣάτιρα by Θοδωρής Δανιηλίδης22 Μαΐου 20170 Comments

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια είδηση, για έναν άνδρα που εκσπερμάτωνε στον καφέ της διευθύντριάς του, 5 φορές την εβδομάδα για 4 χρόνια.
  • ΨΕΥΔΕΣ
Το δημοσίευμα αναφέρει:

Εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του για 4 χρόνια!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέντε φορές τη βδομάδα, ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ εκσπερμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του!
Μία… τρελή ιστορία από το Νιου Τζέρσεϊ κάνει τον γύρο του κόσμου. Ένας 38χρονος άνδρας εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός διευθύντριας σε μεγάλη εταιρία.
Η δουλειά του ήταν να φτιάχνει το πρόγραμμά της, να παίρνει τα τηλεφωνήματά της και να της πηγαίνει στο γραφείο κάθε πρωί τον καφέ της.
Αν κρίνουμε από την πράξη του πάντως, μάλλον δεν περνούσε καλά με το αφεντικό του.
Έτσι, μετά από μία διαμάχη μαζί της παραδέχτηκε μπροστά σε δεκάδες εργαζόμενους πως: «Έχω εκσπερματώσει στον καφέ σου εκατοντάδες φορές!».
Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Την ώρα που της το έλεγε ένιωσε πολύ περήφανος: «Ανέχομαι την άσχημη συμπεριφορά σου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αλλά ήρθε η στιγμή να μάθεις τι έπινες στον καφέ σου όλο αυτό τον καιρό»»!
Μετά τη σύλληψή του δεν δίστασε να πει πως… κακοποιούσε τον καφέ της πέντε φορές τη βδομάδα!
Οι συνάδελφοί του τον αποκάλεσαν μισογύνη και πως δεν ανεχόταν να δέχεται εντολές από μία γυναίκα. Όπως και να έχει η ποινή του αν αποδειχθεί η πράξη του θα είναι μεγάλη.
Την πάτησαν και στο ΣΚΑΙ με την ψευδή είδηση.

00:12
01:01
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Η αρχική πηγή της «είδησης» είναι η σατιρική σελίδα  worldnewsdailyreport.com που όλα τα άρθρα της, είναι προϊόν φαντασίας.

Σύμφωνα με το thetimes.co.uk στη φωτογραφία βλέπουμε τον Clifford Morgan, 29 ετών, από το Penzance της Κορνουάλης, που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση τριών γυναικών.

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά, που ελληνικές ιστοσελίδες την έχουν «πατήσει», αναδημοσιεύοντας άρθρα από το συγκεκριμένο ιστότοπο.
Τα σατιρικά άρθρα της World News Daily Report τα έχουν τιμήσει ιδιαιτέρως στη χώρα μας και τα παρουσιάζουν σαν αληθινές ειδήσεις, όσο απίστευτες κι αν είναι. Κάποια από αυτά αναδημοσιεύονται και από μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Παραδείγματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου