Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

5 μοναδικής αθλιότητας στιγμές από το χθεσινό Super Star Academy που μας γύρισαν 15 χρόνια πίσω Ναι, η νέα version του Star Academy είναι εξίσου αισχρή με την προηγούμενη

















To Star Academy το θυμάστε; Ναι, είναι αυτό το φτηνιάρικο τσίρκο στο Έψιλον με πρωταγωνιστές τον πρώην μάνατζερ Τζούλιας και τα ζόμπι αυτών που κάποτε ήταν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Απ’ ό,τι φαίνεται, ή που έγινε κάτι με τα δικαιώματα του show ή που η παραγωγή αποφάσισε να του κάνει rebranding. Ξέρετε, μπας και το δει και κάνας άλλος άνθρωπος πέραν του κοινού που πάει στο live. Το αποτέλεσμα ονομάστηκε Super Star Academy.
Σπόιλερ:

Είναι εξίσου άθλιο

Οκ, ίσως λίγο παραπάνω.

Φανταστείτε ότι πέρα από τα γνωστά ρεζίλια, μάζεψε λίγα ακόμη (because trash is never enough) σε μια προσπάθεια να αποκτήσει ενδιαφέρον αναβιώνοντας την χρυσή τηλεόραση του 2002.

Το τελικό προϊόν ήταν φυσικά η δικαίωση του hate-watching

Κι αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές του:

1. Η επιστροφή της Άσπας Τσίνα από την χώρα των καλλιτεχνικά νεκρών

Πιο Jean Grey από ποτέ, η Άσπα Τσίνα βγήκε από την κρύπτη της και αποφάσισε να μας χαρίσει μια ξεκούρδιστη και πέρα για πέρα αχρείαστη ερμηνεία ενός παλιού τραγουδιού του Καρβέλα.


2. Το ξεκατίνιασμα της Άσπας Τσίνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Το να παρευρεθεί η Άσπα Τσίνα σε μουσικό ριάλιτι χωρίς να πλακωθεί με την κριτική επιτροπή, δεν είναι λίγο περίεργο; Σαν να παραγγέλνεις πίτσα χωρίς τυρί ή ζεστό παγωτό, κατά μία έννοια. Εννοείται, λοιπόν, πως η Άσπα πλακώθηκε με το σκήνωμα του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού πρώτα του είπε εμμέσως πόσο τίποτας, hasbeen και irrelevant είναι. Κλάσσει.


3. Η Επιστροφή του Νίκου Μουρατίδη από το cult σύμπαν των ξεχασμένων κριτών

Γιατί τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτούς τους inspirational μορφασμούς, τις χειρονομίες και το χιούμορ καρακαλτάκας;


4. H μπανάλ ομοφοβική-τρανσφοβική έκρηξη ελληνάρα διαγωνιζόμενου

Η χρυσαυγοκαγκούρικη συμπεριφορά ενός άγνωστου πιθήκου εναντίον συμπαίκτη του με αισθητική RuPaul, προκάλεσε την οργή της αρχέγονης ξινιόλας, Κατερίνας Γκαγκάκη.



Και φυσικά, την απόφαση της παραγωγής να καλέσει στο live τον θιγόμενο για να γίνει μαδομούνι. Το οποίο και έγινε, όπως θα δείτε στο νούμερο:

5. Η Οργή του παίκτη Σταύρου


Που συγκεφαλαιώνεται σε μια πομπώδη -with a bang- ανθρωπιστική διακήρυξη, την οποία ο Σταύρος πρέπει να πρόβαρε τρεις μέρες στον καθρέφτη. Φυσικά, ο κάγκουρας που του επιτέθηκε αρχικά, τα μάζεψε με την αιτιολογία πως ήταν μεθυσμένος. Sounds legit.

Μετά απ’ όλα αυτά, να σας θυμίσω ότι λίγες μέρες πριν, ο Μένιος μας είχε αυτό το ξέσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου