Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Κατάργηση του ασύλου…!





 





 







 Ας μιλήσουμε επιτέλους για ένα θέμα ταμπού. Την κατάργηση του ασύλου. Δεν είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να καταστρέφουν τις περιουσίες των ανθρώπων και να είναι όμηρος στις ορέξεις τους μια ολόκληρη χώρα.
Μίζες από πολυεθνικές. Υπερτιμολογήσεις δημοσίων έργων σε κολλητούς μεγαλοεπιχειρηματίες. Εκατομμύρια σε δάνεια που δε θα πληρώσουν ποτέ και θα πέσουν στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου. Αναδιανομή πλούτου προς τα πάνω με το ειδεχθές έγκλημα του Χρηματιστηρίου. Το «φαγοπότι» των Ολυμπιακών αγώνων. C4I – SIEMENS και ΜητσοτάκηδεςΕξοπλιστικά προγράμματα περιόδου Σημίτη – Τσοχατζόπουλου – ΒενιζέλουΠρομήθειες των νοσοκομείων με εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων. Παραδικαστικά κυκλώματα. Ορδές «γαλάζιων» και «πράσινων» παιδιών. Καταλήστευση κρατικών και κοινοτικών πόρων. Φτωχοποίηση της κοινωνίας, κατάρρευση του κοινωνικού κράτους και χρεοκοπία της χώρας.
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε να κουνάνε το δάχτυλο…;
*** Ο νεοφιλελευθερισμός είναι, εκτός των άλλων, μία από τις χειρότερες μορφές λαϊκισμού. Χαρακτηρίζει -κολακεύοντας τους οπαδούς του- ως άριστους, σχεδόν ως μεγαλοφυΐες… ενώ όλοι ξέρουμε πως πρόκειται για ανθρώπους σαν το Θεοδωράκη, τον αδερφό της Ντόρας, τον Άδωνη και τον Μπογδάνο.
Ας θυμηθούμε τι έλεγε η φθηνή απομίμηση πολιτικού και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ, για το κοινωνικό κράτος. Δηλαδή για τη δημόσια Υγεία, Παιδεία κ.λπ.


Ας θυμηθούμε τώρα και το νέο εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ του Κούλη, το σύμβολο της παγκόσμιας διανόησης… το Βασίλη Κικίλια, που χαρακτήριζε ως «μαρξιστική εμμονή» και ποινικοποίηση του κέρδους τη στήριξη των φτωχών στρωμάτων τους οποίους και χαρακτήριζε ως τεμπέληδες που πρέπει να προσφέρουν στην οικονομία της χώρας
*** Θα ήθελα να ενημερώσω πως αυτή η στήλη κάνει στροφή στην καριέρα της. Aποφάσισα να κυνηγήσω έστω και αργά καριέρα στην κβαντομηχανική. Γιατί όχι; Εδώ εκτιμήθηκε η ευστροφία και η ευφράδεια του Κικίλια και τον έκανε ο Κούλης, εκπρόσωπο Τύπου.
*** Η Κατερίνα Παπακώστα ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη -σα να της έδωσε το υπουργείο- που της ανέθεσε τον τομέα της υγείας στη ΝΔ. Αυτοί έτσι και δεν είχαν τα κανάλια να τους κρατάνε στη ζωή, θα είχαν φύγει ήδη για περιοδείαΣπανίζουν τέτοιοι θίασοι! 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η επιτομή του αδίστακτου «πωλητή». Δε διστάζει να «πουλήσει» ακόμα και οικογενειακές στιγμές στα social media για να κερδίσει συμπάθεια και να «χτίσει» προφίλ. Δε ξέρω αν του το πρότεινε κάποιο αρρωστημένο μυαλό ή ήταν ιδέα του ίδιου, αλλά εντελώς τυχαία, χθες, την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, ανέβασε αυτή την «αυθόρμητη» φωτογραφία».

 Εδώ να διευκρινίσουμε πως στην φωτογραφία που «ανέβασε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook φαίνονται τα πρόσωπα εννέα ανήλικων κοριτσιών συμπεριλαμβανομένης και της κόρης του. Για λόγους προστασίας των παιδιών αυτών και των γονιών τους (ανεξαρτήτως αν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους) βάλαμε «μωσαϊκό» στα πρόσωπα. Όπως επιβάλλεται δηλαδή να γίνεται. 

Όλη η θεμελιώδης αποτυχία της δημοσιογραφίας… όλη η κατάντια ενός συστήματος… Απολαύστε τον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου