Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Πέτρο Τατσόπουλε, όταν ξαναπάς στη Μενεγάκη, άσε τις πολιτικές συζητήσεις
 

Dimitris Soultas
Ο Πέτρος Τατσόπουλος περιγράφοντας τη δράση του βαμμένου φασίστα Μάκη Βορίδη είπε ότι "ο άλλος ένα τσεκουράκι αυτοσχέδιο έφτιαξε στα νιάτα του και τον σέρνουν 30 χρόνια με το τσεκούρι".
Επειδή μπορεί ο Τατσόπουλος να αρέσκεται στο να κατεβαίνει 10-10 τα σκαλιά προς την απόλυτη ξεφτίλα να τον πληροφορήσουμε ότι απ' αυτό το τσεκουράκι του τραμπούκου πήγε κόσμος στο νοσοκομείο. 

Και ότι ο Βορίδης δεν ήταν φασίστας απλώς στα νιάτα του. 
Ήταν δεδηλωμένος φασίστας και μετά το "τσεκουράκι" ως πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ του Παπαδόπουλου, ήταν δεδηλωμένος φασίστας και μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν αποφάσισε να τον ξεπλύνει η Ν.Δ. περιλαμβάνοντάς τον στις λίστες της και κάνοντάς τον υπουργό και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. 

Ο Μάκης Βορίδης ακόμα και στη δεκαετία του 2000, όταν είχε πατήσει τα 40 (δεν τον λες και πιτσιρίκο) ήταν πρόεδρος του ακροδεξιού "Ελληνικού Μετώπου", ήταν κώλος και βρακί με όλο το ευρωπαϊκό φασισταριό. 
Συμμετείχε στις εκδηλώσεις τους, δήλωνε την υποστήριξη του.
Δεν δήλωσε ποτέ- μα ποτέ- μεταμέλεια για την τραμπούκικη δράση του, 
δεν δήλωσε ποτέ- μα ποτέ- μεταμέλεια για το ότι εκπροσωπούσε επί χρόνια τους έγκλειστους χουντικούς, ως πρόεδρος της νεολαίας του κόμματός τους.

Έχει δηλώσει μόνο ότι ήταν η μοναδική επιλογή εκείνη την εποχή για να εκφραστεί πολιτικά. 

Η μοναδική επιλογή ήταν τα "τσεκουράκια" και το να γλείφει τα παπάρια του Παπαδόπουλου. 

Να θυμίσω ότι τότε, στη δεκαετία του '80, διαγράφηκε για τη δράση του από τον φοιτητικό σύλλογο και με την σύμφωνη γνώμη της ΔΑΠ.
Πέτρο Τατσόπουλε, όταν ξαναπάς στη Μενεγάκη, άσε τις πολιτικές συζητήσεις. 
Δώσε απλώς συμβουλές πώς ξεπλένονται οι λεκέδες από έναν φασίστα για να είσαι και πιο κοντά στο κόνσεπτ της εκπομπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου