Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;


Οταν δώ κάποιον καλλιτέχνη να δίνει συνέ στο ΒΗΜΑ,ξέρω εκ των προτέρων τη στάση που θα έχει απέναντι στα πράγματα και προς τα πού θα κινούνται αυτά που θα πεί.Και δεν πέφτω ποτέ έξω.Ειδα λοιπον και τον....Σωκράτη....ναι,τον Μαλαμα.Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ.Και ναι....είπε τα ίδια,τα ίδια που πρέπει να λες για να σου πάρει συνέντευξη ΤΟ ΒΗΜΑ.

-------
-Τρελαινόμαστε και για τις θεωρίες συνωμοσίας, ότι υπάρχουν κάποιοι που μαζεύονται κάθε βράδυ και ψάχνουν να βρουν τρόπο να καταστρέψουν την Ελλάδα.
 «Και εγώ είχα την πεποίθηση ότι υπάρχει εκεί πέρα κάποιος που ευθύνεται για την κατάσταση εδώ γύρω και πως είμαστε θύματα. Αυτό άλλαξε. Δεν είμαστε θύματα, είμαστε ουσιαστικότατα υπεύθυνοι για οτιδήποτε εδώ γύρω. Θέλουμε να είμαστε θύματα γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος. Και γιατί είμαστε πάρα πολύ ερωτευμένοι με το δράμα της ζωής».
http://www.tovima.gr/vimagazino/interviews/article/?aid=417083&h1=true

ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ;

1 σχόλιο:

  1. Το σφάλμα Κίρκη μου είναι ολοκληρωτικά δικό μας. Εμείς στην πορεία της ζωής μας ερωτευθήκαμε ορισμένους ανθρώπους και τους κάναμε εικονίσματα. Και τώρα τα εικονίσματα ξεκρεμάστηκαν και μας πέφτουν στο κεφάλι. Το ίδιο δεν συνέβη με τον Σαββόπουλο που γρατζουνώντας μια κιθάρα έγινε ο "εθνικός μας τραγουδοποιός"? Με τον Νταλάρα? Το Φασουλή? Το "σοφό κωλοπαίδι" το Χωμενίδη?
    Λάδωσε τ' άντερό τους από τις επιχορηγήσεις και σκεφτήκανε "αφού εμείς έτσι πορευτήκαμε, άρα όλος ο κόσμος έτσι πορεύτηκε".
    vantonios

    ΑπάντησηΔιαγραφή