Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ANAΛΥΣΗ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ

Αυτό το τουιτεράκι το είδα μολις τωρα και το προσθέτω εγώ γιατί μου φάνηκε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!

Kaffir ο Είρων
by mamouditsa
Καλή Σεζόν Τατιάνα μου! Ελπίζω ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ να μην ΜΠΕΙ στο Στούντιο και σας ΣΦΑΞΕΙ όλες! (ΒΙΛΤΑΝΙΩΤΗ 36, ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ -ΑΘΗΝΑ)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Το trailer της νέας εκπομπής της Τατιάνας, της Μαρία Σταματέρη, της Σάννυ Μπαλτζή, της Σοφία Βόσσου και της Τζούλη Αγοράκη (έκφυλο επώνυμο by the way) με τίτλο«Μίλα» στάθηκε ως αφορμή για μεταμεσονύχτια διάσκεψη-θρίλερ, εδώ στο πύργο των in-tv-duals.
«Βούλωστο Μωρή Χαμούρα»

Ίσως για πρώτη φορά στην καριέρας μας, σταθήκαμε σχεδόν ανήμποροι να το σχολιάσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Με τρόμο συμπεράναμε πως αν συνεχίσει έτσι η τηλεόραση, από κάποιο σημείο και μετά θα είμαστε άχρηστοι.

Οι τηλεοπτικές περσόνες που τόσα χρόνια μας δίνουν το πάτημα για να τις ξεφτιλίζουμε, πλέον δεν μας χρειάζονται. Το καταφέρνουν μόνοι τους! Λίγο πριν στάξει η σταγόνα του πανικο-ιδρώτα πάνω στο πανάκριβο γραφείο μας, ένα όνομα ήρθε στο μυαλό όλων μας.

Η Miss Laspomouna (αν δεν ξέρετε τι έστι Miss Laspomouna δείτε εδώ και εδώ). Πήραμε μερικα τηλέφωνα, μιλήσαμε με μερικούς ανθρώπους, γυρίσαμε μερικά κωλόμπαρα και τελικά την βρήκαμε. Μετά από αρκετή ώρα δέχτηκε να κάνει την βρωμοδουλειά. Το κείμενο που ακολουθεί είναι λογοκριμένο, κοινώς το έχουμε ολίγον πετσοκόψει, αν έμενε στην αρχική του έκδοση, ας πούμε πως θα είχαμε προβλήματα. Παραμένει όμως misslaspomounικό. Enjoy
Σε πρώτο αυτοκρατορικό πλάνο, τα χαμένα πλάνα του Τζακ Νίκολσον από το Μπατμαν. Πίσω δεξιά η Κιμ Μπάσιντζερ σε φρουί ζελέ Γιώτης revival και πίσω αριστερά η Ελένη Λουκά με καρό πουκάμισο. Γιατί τίποτα δεν λέει λεσβία με μεσσιανικό σύνδρομο όσο ένα καλό καρό πουκάμισο.
Καλέ γιατί τρέχουμε σαν τις τρελές?
Σκάσε, μας κυνηγάει η εμμηνόπαυση
H Σταματέρη πασχίζει να κρατηθεί στο πλάνο. Γιατί είχε κι αυτή κάποτε εκπομπή μονάχη της. Πριν τελειώσουν τα διπλά φίλτρα που είχαν ξεμείνει στην Διγενή.
Εξαιρετική αναπαράσταση της τελευταίας σκηνής από το Requiem for a dream
Στο κόλπο της καναπεδάτης παρτούζας μπαίνει και η Σταματέρη η οποία ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πως από κεντρική παρουσιάστρια σε εκπομπή «συνεντευξιάζω καλεσμένους γλύφοντάς τους το τυρί από την πατουσοδιχάλα», έγινε απλά Πατσαβούρα Β. Πατσαβούρα Α είναι δικαιωματικά η Βόσου. Αυτό σου έλειπε μωρή Σταμάτο να θες να φας και το Κουτσουράκι. Μορταδελοκώλα.
H Tατί και η Μπαλτζή γελάνε με την Σταματέρη η οποία μια που έκατσε και μια που χέστηκε. Το παίρνει πρέφα κάπως ξαφνικά, σα να ήθελε να κλάσει, αλλά να της προέκυψε άλλο. Σε λίγο που θα πήξει ο λευκός καναπές στο σκατό βέβαια δεν θα γελάνε τόσο.
Κούνα το κωλί σου, κούνα το κωλί σου, μπας και ανέβάσεις την τηλεθέασή σου.
Πάλι καλά που βάλανε καμιά κοπελίτσα κάτω των 200 χρόνων στην εκπομπή, γιατί αν περιμένουν να πάρουνε τηλεθέαση αυνανισμού από τα νεανικά κοινά με τα Bilf (Brontosaurus Id Like To Fuck), δεν θα έβγαζαν ούτε τον Σεπτέμβρη.
H Μπαλτζή με λουκ κάπου μεταξύ Ελβίρα και Amy Winehouse κουνάει το κεφάλι της μπας και κατεβάσει πράμα.
Η Σταματέρη έκπληκτη παίρνει γραμμή ότι την έχουν για να κουβαλάει τις κούτες με τα κωλόχαρτα και τις σακούλες με τα ντελίβερι. Τσάμπα μάζεψε τον βύζο από τον αστράγαλο και τον ζούληξε με πέντε ρολά σελοτέηπ για να κάνει μπούστο.
Η Τάτι σε χορογραφία του Ζορντί. Με το που γυρίζει η Βόσσου και είδα λεκάνη, σκοτείνιασε η γη, νόμιζα ότι έφτασε η αποκάλυψη.
H Βόσσου παίρνει κάτω από την βάση στο χορευτικό, με το πόδι να μην μπορεί να περάσει ούτε πάνω από πεσμένη εφημερίδα κυριακάτικη χωρίς τα κομπλέ. Ίσως γιατί την τελευταία φορά που συμμετείχε σε χορευτικό αυτή απλή στεκότανε και έκανε «του-που-πούρου-πάπα-πι-πα-πι-πα-πα-πιτουπι-τουπατα-τατα» και το χορευτικό το είχε αναλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και το θαυματουργό του μπάσο.
Πάρτε την από μπροστά μου, μα τω θεο θα κόψω φλέβα με ασημοχαρτο Σανι-τας
Το συνεργείο αγανακτισμένο αρχίζει να πετάει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Και είμαστε μόλις στο τρέιλερ.
Ε, άι στο διάολο.
τέλος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΛΑΝΟ ΠΛΑΝΟ-ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/09/trailer.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου