Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Δ. Αυγέρη: Ο Μιωνής είπε ψέματα ότι δεν συναντήθηκε με τον Σαμαρά (Video)








 Η Δώρα Αυγέρη τόνισε ότι ο Σάμπυ Μιωνής και ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να καταθέσουν στην Προανακριτική Επιτροπή
Ο Σάμπυ Μιωνής είπε ψέματα ότι δεν συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και για αυτό πρέπει να καταθέσει ξανά στην Προανακριτική Επιτροπή, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.
«Ο κ. Μιωνής όταν ρωτήθηκε από την Προανακριτική απάντησε ότι ουδέποτε συναντήθηκε με τον κ. Σαμαρά. Άρα και μόνο για αυτόν τον λόγο επειδή πιάστηκε τουλάχιστον σε αυτό να ψεύδεται, πρέπει να ξαναέρθει όπως πρέπει να έρθει και ο κ. Σαμαράς» υπογράμμισε το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
Όπως σημείωσε η Δ. Αυγέρη, «όταν ο κ. Μιωνής έδωσε κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ στις 14 Ιουνίου του 2013 και ρωτήθηκε από την κ. Κωνσταντοπούλου, παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τον κ. Σαμαρά. Να μας απαντήσει ο κ. Σαμαράς αν όλο αυτό συνδέεται με τις αποκαλύψεις για τα 2,6 εκατ. ευρώ και τον κ. Παπασταύρου».
Μάλιστα η Δ. Αυγέρη παρέθεσε τον ακριβή διάλογο του Σ. Μιωνή με την Ζ. Κωνσταντοπούλου:
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τον κ. Σαμαρά τον γνωρίζετε;
Σάμπυ Μιωνής: Τον έχω συναντήσει.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πού;
Σάμπυ Μιωνής: Στο γραφείο του στη Συγγρού.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πότε;
Σάμπυ Μιωνής: Πρέπει να ήταν τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, στις αρχές του χρόνου, πριν από τις εκλογές. Δηλαδή ήταν τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποιος σας έφερε σε επαφή με τον Α. Σαμαρά;
Σάμπυ Μιωνής: Ο Στ. Παπασταύρου.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποιος ήταν ο σκοπός της επαφής; Και τελικά τι έγινε;
Σάμπυ Μιωνής: Τι έγινε στην επίσκεψη με τον Α. Σαμαρά;
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ναι.
Σάμπυ Μιωνής: Είχαμε μία συνάντηση, στην οποία παρευρίσκονταν ο Α. Σαμαράς, ο Στ. Παπασταύρου και ο Ν. Μηταράκης, ο επιχειρηματίας με τον δικηγόρο του κι εγώ.
«Μήπως αυτές είναι δουλειές; Είπε ψέματα ο Μιωνής ότι δεν συναντήθηκε με τον Σαμαρά. Πρέπει να απαντήσει ο κ. Σαμαράς τι δουλειά είχε στο γραφείο του Μιωνή» κατέληξε η Δώρα Αυγέρη.
Συντάκτης: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου