Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ανδρέας Λοβέρδος, ο οροθετικός της Novartis-Βάλια Μπαζού








Ο πρώην υπουργός και πάλαι ποτέ μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρά θέματα αυτογνωσίας και διάκρισης ορίων. 
Εξ ου και το πρόβλημα διαχείρισης θυμού που τον χαρακτηρίζει.

Θεωρεί ότι είναι πορφυρογέννητος. 
Γιατί έτσι. 

Θεωρεί ότι είναι ανέγγιχτος. 
Γιατί έτσι. 


Θεωρεί ότι κανείς σε αυτή τη χώρα, σε αυτόν τον πλανήτη, στον Γαλαξία ολόκληρο δεν δικαιούται να του θέτει ερωτήσεις και να αναμένει απαντήσεις. 
Πολύ περισσότερο δεν έχει το δικαίωμα αυτό η Εισαγγελία Διαφθοράς.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος πιστεύει ακράδαντα, ακόμα και εν έτει 2019, ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να απολαμβάνει μιας ιδιαίτερης και απόλυτης ασυλίας ακόμα και από τις ερωτήσεις. 

Πιστεύει ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον ελέγξει για τα πεπραγμένα του. 
Πιστεύει ότι δεν υπάρχει κριτής για να το ανάστημά του. 
Πιστεύει ότι δεν χρειάζεται αποδείξεις για να αποδοθεί λευκός και αμόλυντος στην κοινωνία. 
Έτσι γεννήθηκε.


Ως ντεμοντέ κοπής πολιτικός, θεωρεί ακόμα ότι οι κραυγές, οι επιθέσεις, η επίκληση μιας απροσδιόριστης σκευωρίας, είναι από μόνα τους ικανά στοιχεία για να πείσουν τους πολίτες για το μέγα έγκλημα στο οποίο υπέπεσε η Εισαγγελία Διαφθοράς. Να ζητήσει εξηγήσεις από τον Λοβέρδο! 
Από ποιον, από τον Λοβέρδο…

Γιατί, για να το κάνουμε λιανά, ο πρώην υπουργός Υγείας, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής για τη διάπραξη κακουργηματικής πράξης, καλείται για εξηγήσεις ως ύποπτος. Και αφού τις δώσει, η Εισαγγελία Διαφθοράς θα αποφασίσει εάν θα τον καταστήσει κατηγορούμενο ή θα τον απαλλάξει.


Όπως ακριβώς συνέβη επί των ημερών του και με πρωτοβουλία του πριν από επτά χρόνια. Τότε που ως υπουργός Υγείας κατηγόρησε 32 γυναίκες ως ιερόδουλες και οροθετικές. Τότε που τις διαπόμπευσε μοστράροντας τις φωτογραφίες τους σε ζωντανή σύνδεση, κατηγορώντας τες ως δημόσιο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Οι 32 κοπέλες υπέστησαν – εκτός από την άγρια κακοποίησή τους από τη λαίλαπα του μέσου όρου και της «κοινής γνώμης» -τον βάσανο της δικαστικής διερεύνησης. 
Και αθωώθηκαν.

Θυμάστε αγαπητέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου