Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ανεπρόκοπος κ. Τσίπρας «Ανεπρόκοπο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε πρωινή εκπομπή του «ΣΚΑΪ Gold»



 
 
 


 








Μαρία Λυκούρα


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος του καναλιού που έχει πάρει... εργολαβία την υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων της Eldorado Gold, μας προειδοποίησε για το πού θα φτάσουμε «με τον ανεπρόκοπο κύριο Τσίπρα που μπλέξαμε».
Το να κάνεις πλέον κριτική στον υβριστή αντιπρόεδρο της ΝΔ περιττεύει, φροντίζει ο ίδιος για τον διασυρμό του. Όσον αφορά όμως τη ρήση του περί ανεπρόκοπου πρωθυπουργού θα μπορούσε κάποιος να πει απλώς: «Έτσι είναι, αν έτσι... τσιρίζετε».
Ο κ. Τσίπρας είναι ένας απολύτως... ανεπρόκοπος πρωθυπουργός. Ουδέποτε, όσο ήταν στην αντιπολίτευση, δεν κάλεσε τους επενδυτές στην Κουμουνδούρου να κλείσουν τις καλές τις μπίζνες. Αυτό δηλαδή που κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ, καλώντας τους πρόθυμους επενδυτές να περάσουν από την Πειραιώς «διά πάσαν εξυπηρέτησιν».
Πού ακούστηκε πρωθυπουργός να καλεί επενδυτές που να σέβονται το περιβάλλον και τα εργασιακά; Τι ανήκουστα πράγματα είναι αυτά;
Ποιος σοβαρός πρωθυπουργός θα ανεχόταν οι επενδύσεις να κρίνονται και να ρυθμίζονται από το κράτος και τις αρμόδιες υπηρεσίες;
 Ποιος δεν θα τραβούσε το αυτί στον αυθάδη υπουργό του να δηλώνει ότι πρέπει να τηρείται η κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία. Να ζητάει από τους «χρυσούς» επενδυτές να διασφαλίζεται ότι «δεν θα υπάρξει αρνητικό περιβαλλοντικό και οικολογικό αποτύπωμα που να επιδρά στην υγεία των κατοίκων και στις οικονομικές δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής και των δεκάδων επενδύσεων, ειδικά στον τομέα του τουρισμού, που προσφέρουν απασχόληση και εισοδήματα στους κατοίκους»;
ΥΓ.: Με τις «ελντοραντικές» κραυγές που ακούμε από χτες από αντιπολιτευτικά και μιντιακά χείλη, είναι απορίας άξιο που το Μαξίμου δεν έχει ακόμα εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση. Να τους πει ένα μπράβο τουλάχιστον για την προσπάθειά τους να συσπειρώσουν κάθε πολίτη με δημοκρατικές και οικολογικές ευαισθησίες απέναντι στη «χρυσή» νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου