Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Διαγραφές Χρουτσωφικού Τύπου Στην ΔΗΜΑΡ









Αρχίσανε τα όργανα στη ΔΗΜΑΡ, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς καλείται να υπερασπίζει όχι μόνο την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και τους ανθρώπους που κράτησαν στο συρτάρι επί ένα χρόνο τη λίστα Λαγκάρντ.  
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε στον  Πρόεδρο της Βουλής, Β. Μεϊμαράκη, την διαγραφή των βουλευτών  Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Οι δύο βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ επιθυμούσαν τη δημιουργία τάσεων μέσα στο κόμμα και είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες για το συγκεντρωτικό και αντιδημοκρατικό μοντέλο 
που εφαρμόζει η ηγεσία του κόμματος. 

Το κείμενο της ΔΗΜΑΡ θυμίζει περισσότερο ανακοίνωση επιχείρησης που προχωρεί σε απολύσεις παρά σε αριστερό κόμμα:

 “Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.”

Ας θυμηθούμε ότι σύμφωνα με τον απίστευτο πολιτικό τυχοδιώκτη Γρηγόρη Ψαριανό η χρήση αντι-σφυξιογόνας μάσκας για να προστατευτείς για τα χημικά εξισώνεται με την κατοχή καλάσνικοφ. 

Αυτός είναι όμως ο κυνικός πολιτισμός των μνημονίων και του πλουτισμού 
που υπηρετεί η ΔΗΜΑΡ. 
Ακόμα και η απάλειψη των δημοκρατικών ευαισθησιών απέναντι στις διαγραφές “σταλινικού τύπου” με αρχηγικές αποφάσεις κατατάσσεται στις παράπλευρες απώλειες μπροστά στην ανάγκη μεγαλύτερης αγκίστρωσης στην εξουσία. 
Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου