Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αρνητική Ενέργεια: Είναι ο NiVo Ο Πιο Κακορίζικος Φουκαράς Της Χώρας;


Ανακεφαλαίωση, ή δύο πράγματα που γνωρίζαμε ήδη και ένα που μόλις μάθαμε:

- Πως η ετήσια "Γιορτή Θετικής Ενέργειας" της Amita Motion είναι το κοντινότερο που έχει ζήσει η γενιά μας ως προς τις φιέστες της Χούντας στο Καλλιμάρμαρο - πως, εν πάσει περιπτώσει, η όλη θετική ενέργεια φάση είναι η αγνή, εφαρμοσμένη Νέα Δεξιά.

- Πως οι Goin' Through είναι τα headliner χανούμια κάθε Ημέρας Θετικής Ενέργειας, να πέρσι, να και φέτος. Και πως

- ένας επιστημονάρας του ΕΦΕΤ πετάχτηκε χτες από το εργαστήριό του φωνάζοντας στη γραμματέα του "ΕΙ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΙΤΑ ΜΟΣΙ... ΕΙ! ΕΙ! Ε!!! ΜΕ ΑΚΟΥΣ; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!" (*της χτυπάει το μάγουλο* *ουρλιάζει "whyyyyyyy?"* *καίει το πτώμα σε κλίβανο*)


Έτσι είναι. Και μην τολμήσουν εκεί στην Αμίτα να τα ρίξουν στον λαχαναγορίτη που τους δάγκωσε και τους έδωσε σάπιο γκουαρανά. Να κάνουν ένα crisis meeting, να βρουν αυτόν που έφερε τον Βουρλιώτη στα λάιβ, και να αποθέσουν μπροστά του ένα σπαθί σαμουράι πάνω σε μαξιλαράκι. Ο Γεωργαντάς φταίει, στάνταρ. Χαρακίρι, όποιος και να 'ναι: θα 'πρεπε να το γνωρίζει πως, όπου μπλέξει ο NiVo, το πράγμα γαμιέται ανεπανόρθωτα. Δεν είναι η πρώτη φορά, διάβολε!

Τόση επαναλαμβανόμενη αρνητική ενέργεια έχει πάψει να φαίνεται έστω σύμπτωση. Άξιοι άνθρωποι κυνηγιώνται σαν σκυλιά και σβήνονται από τον χάρτη, ο Καζαντζίδης, ο Χριστός, η Μέγκαν Φοξ, ο Γιώργος Λεμπέσης - και ο Βουρλιώτης συνεχίζει να έχει προτάσεις για συνεργασία, παρ' ότι κάθε του συμμετοχή σε οτιδήποτε φέρνει την απόλυτη καταστροφή. Just the facts:


- Τον καλεί η ΚΝΕ, πουτάνα ένα Φεστιβάλ το οποίο 40 χρόνια κατάφερνε να μην απασχολεί κανέναν έξω από το Κόμμα.

- Τον βάζει πλασιέ η Amita Motion, κωλοβακτηρίδια παντού.

- Τον συναντά το Θηρίο, φεύγει από κοτζάμ Βαβυλώνα και πάει στη Φαίη Σκορδά. Γίνεται και σαν τον Τομ Χανκς στο "Φιλαδέλφεια".

- Ανεβαίνει Α' Εθνική ο Θρασύβουλος, ζητάει από τον NiVo να του γράψει τον ύμνο.


Όταν έγραψε τον ύμνο, οι κάτοικοι της Φυλής ζούσαν δίπλα στα σκουπίδια και είχαν ομάδα Α' Εθνικής. Σήμερα οι κάτοικοι της Φυλής ζούν δίπλα στα σκουπίδια και πέρσι βγήκαν 13οι στη Β' Εθνική, τρώγοντας τριάρα στο κεφάλι από την Αναγέννηση Επανωμής τελευταία αγωνιστική.

- Προσλαμβάνει τον NiVo μάνατζερ η Puma, 

 link




ΟΚ, ΟΚ, ΟΚ, το κόβω. Με αυτά που γράφω στεναχώρησα το στέρνο του Νίκου Βουρλιώτη:


  Gangsta ρουφοκοίλι.



Μα έχω εντυπωσιαστεί. Για αυτό επιμένω. Είναι σαν κατάρα αυτό το πράγμα. Σίσσυφος φάση. Αυτό που θα στέλναν οι θεοί σε κάποιον που ήταν πρόθυμος να κάνει και να πει τα παντα με αντάλλαγμα μια καλή τιμή. Μια Monty Python μούτζα να βγαίνει από τον ουρανό και να τον ποτίζει με τη λίγδα της αποτυχίας. Να μην μπορεί να αγγίξει τίποτα, ποτέ, χωρίς να το λεκιάσει: ένας μη-Μίδας που έγινε μουσικός και ταπείνωσε ένα ολόκληρο είδος... και που τελικά έμαθα πως είναι όντως στο Κόμμα χρόνια και ήταν γνωστό αυτό στα ψαγμένα μέλη. 

Υποψιάζομαι πως όλο το διαρκές τσαμπουκάλεμα του Νίκου Β. προσπαθεί να κρύψει έναν τραγικό ανθρωπάκο, που αυτό που χρειάζεται είναι μια αγκαλία. Θα του την έδινα, μα φοβάμαι πως μετά θα μου πέσει ένα πιάνο στο κεφάλι. 

Ο τύπος είναι μόλυνση.
http://stroug.blogspot.gr/2012/09/nivo.html

2 σχόλια:

  1. εχει καμμια συγγενεια με Μητσοτ.....ξερεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ξες,το άρθρο ειναι παλιό.Έκτοτε....χάρισε και αλλού την ...θετική του ενέργεια DDDDD
      Nαναι καλά κάποιοι που το διέδωσαν χθες και μου το θύμισαν και μένα για να σας το θυμίσω και σας.Ειναι απ τα κείμενα που έχω γελάσει περισσότερο στη ζωή μου λολ

      Διαγραφή