Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ;"


(σχόλιο αναγνώστη από το blog των απλήρωτων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ)
Εξαφανισμένε Νίκο Χατζηνικολάου μίλα τώρα που το Alter είναι στη ζωή, αλλιώς βγάλε το σκασμό! 
Τώρα που σε έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, οι οποίοι οδήγησαν στην 1η θέση το δελτίο
σου, είσαι αόρατος, εξαφανισμένος. Παίζεις παιχνίδια με τους συνεργάτες σου τους Κουρήδες σε βάρος των κοινών θνητών που ξημεροβραδιάζονται στο Alter. 

Ανέβασες χτες στο real.gr την επιστολή Κουρή. 
Πότε ανέβασες οποιοδήποτε κείμενο των Απλήρωτων Εργαζόμενων του Alter? 
Πότε αναφέρθηκες στις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται στο Alter, όταν απλοί άνθρωποι στερούν αγαθά απο την οικογένεια τους για να προσφέρουν στους απλήρωτους του Alter? 
Αν πήγαινες μια βόλτα στο κανάλι, θα έβλεπες οτι η αγάπη των συνανθρώπων μας, το έχει μετατρέψει σε ένα μικρό super market, μια μικρή λαϊκή προκειμένου να μπορούν να επιβιώσουν. 
Η αγάπη όλων των άλλων εκτός των παρουσιαστών και των μεγαλοδημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων η υποκρίτρια Αγγελική Νικολούλη, ο Ρομπέν, η γελοία Αννίτα Πάνια η οποία δεν έχει αναφέρει κουβέντα στο νέο της site, o παραδόπιστος Γιώργος Αυτιάς,

 μα πάνω απ' όλους ΕΣΥ! 






Η απόκρυψη της είδησης Νίκο Χατζηνικολάου, ως παραπληροφόρηση λογίζεται. Αυτά που θα έπρεπε να πεις, δεν τα είπες. Θα μιλήσεις μετά το τέλος του Alter όταν 650 οικογένειες θα βρίσκονται στο δρόμο? Μυθικό απλά... Τ.Σ 

2 σχόλια:

  1. ααα εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι... (περαστικά...)
    Από πότε οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης και δη οι καλοπληρωμένοι "ανκορμαν" και νυν εκδότες πρέπει να δίνουν λόγο στο πόπολο? Τους ψήφισες\επέλεξες? Αυτούς(τους πολιτικούς) που ψήφισες/επέλεξες - όλα τα τελευταία 20 χρόνια - ήταν εντάξει μαζί σου?
    Με αγάπη
    πάντα δικός σου
    foivosloxias

    ΑπάντησηΔιαγραφή