Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ -ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ CHAUFFER MOΥ-UPDATE

---------------------------------------------------------------------

offstage

Ατόπημα. Γλωσσικό, φραστικό,όπως κι αν το δεις, ατόπημα είναι. Να θεωρείς πως το να εγκαταλείπεις τη συνήθεια να χρησιμοποιείς οδηγό για τις μετακινήσεις σου είναι είδος στέρησης, την ώρα που η πλειονότητα στερείται τα βασικά, με πρώτο τις θέσεις εργασίας. Δικαίωμά της τής κυρίας Ελλης Στάη να απολαμβάνει όλα τα αγαθά που της επιτρέπει η οικονομική της κατάσταση.
Αναφαίρετο και διόλου κατακριτέο προνόμιο. Ωστόσο, όταν δίνεις συνέντευξη μια τέτοια περίοδο στη διάρκεια της οποίας ταυτόχρονα παρουσιάζεις το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης,οφείλεις την κομψότητα που επιδεικνύεις ως γυναίκα να τη μεταφέρεις και στα όσα δημόσια δηλώνεις...
Το Star, το οποίο μας έχει συνηθίσει στα ρεπορτάζ με essence παραλίας, οπισθίων και φραπόγαλου, κατάφερε να σημειώσει μια δημοσιογραφική επιτυχία: να αποκαλύψει πως η βασίλισσα... είναι γυμνή. Οι καταγγελίες στους τίτλους διαδέχονταν η μία την άλλη.

Πώς είναι δυνατόν η παρουσιάστρια που εδώ και χρόνια υπογράφει χρυσά συμβόλαια, φωτογραφίζεται με δέκα σακούλες από επώνυμα καταστήματα ανά χείρας δύο φορές την εβδομάδα, κατοικοεδρεύει σε βίλες και επαύλεις, να μην αρνήθηκε το επίδομα τριτέκνου;

Το συγκεκριμένο επίδομα είναι νόμιμο δικαίωμά της, καθ΄ όλα νόμιμο, και το δικαιούται, διευκρίνιζε το κανάλι. Το πρόβλημα όμως σε ό,τι αφορά την Ελένη Μενεγάκη για το Star είναι ότι δέχεται να εισπράττει ένα βοήθημα αν και βοήθεια δεν χρειάζεται. Τα συνταγματικά δικαιώματα και ειδικά όσα αφορούν παιδιά ας μείνουν έξω από την κριτική και έξω από τα ρεπορτάζ του lifestyle.

Με την ίδια λογική η Ελένη Μενεγάκη και κάθε πλούσιος άνθρωπος αυτής της χώρας εκτός από το να λογοδοτεί για τα εισοδήματά του θα πρέπει να μη δουλεύει κιόλας τώρα που στένεψαν τα περιθώρια. Αδικο. Είπαμε να τα βάζουμε με τα στραβά, να αναδεικνύουμε την αδικία. Αλλά όχι να αναθεωρήσουμε και το Σύνταγμα από τηλεοράσεως!

Για πόσο ακόμη θα πιστεύουν κάποιοι στην τηλεόραση πως όσοι τους παρακολουθούν μασάνε κουτόχορτο;

Πόσο χρόνο χρειάζονται για να συνειδητοποιήσουν πως όχι μόνο δεν αποτελούν το κέντρο της γης αλλά πλέον θυμίζουν εντονότατα τα απομεινάρια μιας φούσκας που έσκασε πανηγυρικά;

 Με ποια λογική κάποιος θεωρεί είδηση το γεγονός ότι μια παρουσιάστρια έβγαλε έρπη στα χείλη της; Και σαν να μην έφτανε ο σουρεαλισμός του όλου θέματος, στη συνέχεια ο ίδιος φωστήρας μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό την υποψία του πως πίσω από τον έρπητα κρύβεται μια πλαστική εγχείρηση, για να απογειωθεί το ρεπορτάζ, να καταξιωθεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ.

Το μόνο που λείπει πλέον από τα τηλεοπτικά στούντιο είναι να καθήσουν οι παρουσιάστριες και οι λοιποί παρευρισκόμενοι κάτω από κάσκες, να πάρουν κι ένα περιοδικό ανά χείρας και να το κάνουν απόλυτο κομμωτήριο. Ειδικά σε ό,τι αφορά την «Πρωινή Μελέτη» στο συγκεκριμένο περιβάλλον θα μπορέσει και η παρουσιάστρια να διαφημίζει ανενόχλητη τις αλλαγές των μαλλιών της.
Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος απασχολεί το απανταχού lifestyle με το να μην παίζει πουθενά - στην Ελλάδα είμαστε, διόλου παράξενο! -, δηλώνει περίτρανα πως θα αποτελούσε μεγάλη «πρόκληση να παίξει με τη Δέσποινα Βανδή». Εμ, βέβαια.

Οσκαρική η Δέσποινα, γιατί να μην επιθυμεί ο πολλά βαρύς και ασήκωτος ζεν πρεμιέ να πάρει λίγο φως από το ταλέντο της να περιφέρει παγέτες πάνω σε εικοσάποντα στις μπουζουκοπίστες!

Το δεύτερο χτύπημα ήλθε από άλλον έναν «άψε σβήσε» ζεν πρεμιέ: τον Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος εξομολογείται πως «δεν μπήκα ποτέ στο καλούπι του ωραίου». Σωστά, άλλο καλούπι και άλλο καλάμι. Αλλο μπαίνω κι άλλο καβαλάω.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ      http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html


2 σχόλια:

  1. Με το συμπάθιο (και όλο το ... σεβασμό) αλλά δεν υπάρχει καθόλου οικολογική συνείδηση?
    Δυο σελίδες χαμένες για να πει τις μαλακίες της μια τσουλάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή