Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΡΙΕΣ

1-Αναρωτιέμαι,πάντα αναρωτιόμουν....πώς μπορούν οι κριτικοί τηλεόρασης να κρίνουν αντικειμενικά τη στιγμή που συναγελάζονται με τους υποψήφιους ....κρινόμενους;Είτε σε εκπομπές τους,είτε στο τουίττερ.
Στο νού μου έχω ως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα,την Γκολεμά που δεν έχει αφήσει μεσημεριανάδικο για μεσημεριανάδικο.
Αλλά και στο τουίττερ γνώρισα κριτικό του Βήματος που κάνει κάτι αντίστοιχο.Αυτή θέλει
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.Θα την κάνω κάποια στιγμή.

2-Μήπως και μείς είμαστε λιγο ψώνια όταν τρελλαινόμαστε όταν ένας δημοσιογράφος ή σελέμπριτυ μας μιλάει;.Μην πώ στο πώς αντιδρούν αν τους κάνουν και...follow χαχααχχα.

3-Αλήθεια βρε παιδιά,ποια ειναι αυτή η Δούκισσα Νομικού,τί έχει κάνει ώστε να αξίζει τόσα εξώφυλλά,τόσα δημοσιεύματα.Τόση προώθηση.....
Ειλικρινά έχω βαρεθεί να τη βλέπω.Και θεωρώ πως είναι αφάνταστα κρύα κι επίσης δεν έχει την ατάκα,το παιχνίδισμα για να σε κερδίσει.Αλλά γιατί τόοοοσο πρόμο;Εγκωσα

4- Στάθης,Γιάννης Τριάντης:Δύο απ'τις καλύτερες πένες,Δυο δημοσιογράφοι που απολαμβάνεις να διαβάζεις.Αν πάψουν να γράφουν θα λείψουν αφάνταστα.Για ποιους άλλους αραγε θα το λέγαμε αυτό;

5-Απορώ που το RADIO 9 δεν επιτρέπει κατέβασμα των εκπομπών του.Ο Τράγκας άρχισε να ανεβαίνει απ ‘όταν κάποιοι άρχισαν να ανεβάζουν κομμάτια απ τις εκπομπές του στο youtube.Εχω ακούσει εξαιρετικές συνεντεύξεις αυτές τις μέρες
και δε μπορώ να τις προωθήσω

6-Αυτό που οι σελέμπριτις δεν απαντούν σε κανέναν και ξαφνικά όταν αρχίζει η σεζόν ξαναγίνονται ευγενικοί και απαντούν με τη σειρά,σε όλους στο τουίττερ,είναι πολύ αστείο

7-Καλά, η Θρασκιά δεν ξέρει πώς πάει σε ένα κανάλι που αφήνει τους εργαζόμενούς του....απλήρωτους;

4 σχόλια:

  1. Έχεις τύχει σε παιδιά από κάθε άποψη , να ζητάνε απεγνωσμένα σε επώνυμους "please follow, σε παρακαλώ απάντααα"? Αυτό το βρίσκω ακόμη πιο τραγικό..
    Για τη Δούκισσα Νομικού δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Μπροστά σε ό,τι κυκλοφορεί στην τηλεόραση, θεωρώ πως είναι αρκετά σεμνή και ένα πανέμορφο φρέσκο κορίτσι. Μάλλον δεν έχει κάτι να πει αλλά πιστεύω πως δεν προκαλεί,ούτε ενοχλεί.
    Τέλος για τους τηλεκριτικούς θα σου πώ πως πάνε όπου φυσάει ο άνεμος ήτοι ,όπου βολεύονται. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από την γκολεμά,η οποία κατά τη γνώμη μου τους κράζει όλους πέραν της ωραίας Ελένης, είναι η Τίνα Μεσσαροπούλου. Σαν υπάλληλος του άλφα έκραζε τρελά κ πλήρως υποκειμενικά ό,τι κι αν έπαιζε απέναντί κ όταν έφυγε έκραζε τον άλφα, κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τους υπόλοιπους.
    Αυτά τα λίγα σxόλιαγια το όμορφο άρθρο σου

    Υ.Γ Μιας κ το ανέφερα για τη Μενεγάκη περιμένω τη γνώμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που λες δυστυχώς τό χω δεί.Θέλω να πιστεύω πως είναι πιτσιρίκια.Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.
    Η Νομικού συμπαθητική είναι αλλα ρε κορίτσι μου,μετράω εξώφυλλα κάθε μήνα.Και ειδησεις συνεχόμενες.Ποια ειναι,τί έχει κάνει για να υπάρχει όλο αυτό το πράμα

    Καλά,η Μεσσαροπούλου είναι τραγική.Δε το συζητώ.Δεν ειναι κριτικός η κυρία.
    Για μένα,και το πά πρόσφατα σε συζήτηση με....κριτικό του Βήματος,οι κριτικοί που μ αρέσουν είναι η Πετρούτσου και η Γραμμελη-)) Καλώς σε βρήκα κι ευχαριστώ για το έναυσμα που έδωσες για κουβέντα-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε παρακολουθώ απο το twitter, σε εντόπισα με το άρθρο σου για τη Μελέτη κ τη nivea,σου είπα πως με εντυπωσίασες:)))
    Συμφωνώ,πολλά εξώφυλλα η Νομικού, αλλά αν αναλογιστείς πόσες κ πόσες κάνουν εξώφυλλα πολύ πιο ασήμαντες... Τουλάχιστον η συγκεκριμένη δε χρειάζεται ρετούς!!!!Περιμένω πάντως κείμενο για Μενεγάκη, Καραβάτου κ βέβαια τη συνέχεια με τη Μελέτη! Κ όπου έχω άποψη θα σου την γράφω είτε συμφωνώ είτε όχι. Για την Μελέτη εχω πολύ συγκεκριμένη γνώμη κ γι αυτά ,που γράφεις, αλλά εδώ είναι εκτός θέματος, άλλη στιγμή θα σου γράψω την... έκθεση:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρεις τί γίνεται;Ευχαρίστως να γράψω και για τη Μενεγάκη αλλά....δεν έχω ιδέα.Εννοώ ότι δε βλέπω καθόλου πρωινά κι αν δώ(μια φορά το μήνα)θα δώ κατι ενημερωτικό.Τα βαριέμαι πάρα πολύ.

    Και Μελέτη ξαναείδα μετά από 3,4 χρόνια τώρα επί περιόδου Ντάνσινγκ.Αλλά θα προσπαθώ να παρακολουθω το μπλογκ του piper για να παραμένω...ενήμερω-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή