Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

«Ο ΔΟΛ παραμένει… ΔΟΛ» λέει σήμερα η «Αυγή»





























 Ένα εικοσιτετράωρο μετά το πρωτοσέλιδο-«χάδι» για την κυβέρνηση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που προκάλεσε πολλές συζητήσεις γιατί …συνέπεσε με την επίσκεψη στον Οργανισμό του Βασίλη Μουλόπουλου, ο εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, 
ο Θανάσης Καρτερός… παίρνει το όπλο του.

Ο γνωστός αρθρογράφος και επίσης συνομιλητής του πρωθυπουργού επισημαίνει στην στήλη του στην «Αυγή» : «Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο για την υπόθεση του ΔΟΛ. Αλλά στο προσκήνιο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ο ΔΟΛ παραμένει… ΔΟΛ. 
Το Συγκρότημα που έκανε την εμπάθεια, την συκοφαντία, το σχεδόν εμφύλιο μίσος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης του στρατηγικό κανόνα, απαράβατη αρχή, οδηγό μιας δημοσιογραφίας τοξικής, εξακολουθεί να σερβίρει μαύρες γάτες»

Ο κ Καρτερός αναφερόμενος ειδικότερα στις ηλεκτρονικές εκδόσεις του ΔΟΛ υποστηρίζει : « Ακόμα τρων και πίνουν και τον Τσίπρα φοβερίζουν. 
Ακόμα φωνάζουν-πέφτοντας!!-ότι πέφτει η κυβέρνηση. 
Ακόμα προπαγανδίζουν –σαράντα πέντε Γιάννηδες-τη γνώση του… κοκκόρου:
 Ότι τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακόμα η χώρα δοκιμάζεται σε κάθε δημοσιογραφική τους αράδα, όχι επειδή φορτώθηκε αμαρτίες δεκαετιών , αλλά επειδή η Αριστερά βρέθηκε στο τιμόνι. 
Ακόμα η απελπισία τρομπάρεται σε μεγάλες δόσεις…»

Με έμφαση επισημαίνει ο Θανάσης Καρτερός-σαν να θέλει να απαντήσει σε όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν χθες σχετικά με την «γραμμή» του συγκροτήματος και τα εξής: 
« Δεν αλλάζουν ρότα δηλαδή. 
Ο φανατισμός, το βιτριόλι, η χημεία, που τους οδήγησαν ως εδώ ζουν και βασιλεύουν…»

Και η κατάληξη του άρθρου έχει να κάνει ευθέως με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «Επιχείρηση Εθνική Συνεννόηση» : 
«Και στη διαδρομή αυτή που τελικώς τους έφαγε, δεν ήταν βέβαια μόνος ο Ψυχάρης.
 Ήταν και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι τιτουλάριοι και σφουγγοκωλάριοι. 
Οι οποίοι τώρα που το ταμείο είναι μείον, ανακάλυψαν-προχθές-τις ευθύνες του κυρ Σταύρου. 
Και χθες (!!!) την εθνική ενότητα. Να χαθούν , να χάνονται, που έλεγε η θεία Μαρία»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου