Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί κι Αρμαγεδώνες στην Ελλάδα του Τσίπρα...
























 














Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων κρητικών) "διαπιστώνουν" τα τελευταία 2 χρόνια την καθημερινή καταστροφή της χώρας. 
Ταυτισμένα τα περισσότερα με το καθεστώς της ανομίας, της ρεμούλας, της αδιαφάνειας, που έστησαν στον τόπο 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθημερινά "ανακαλύπτουν" τον πόνο του Έλληνα, τα χαράτσια, την καταστροφή της δημόσιας υγείας, τη διάλυση της πραγματικής οικονομίας, της υπαίθρου.
Όχι, δεν είδαν τίποτε τα προηγούμενα χρόνια. 
Εκείνοι, με τη φωνή του Πρετεντέρη και των αδελφών Καψή, μέσα από το Mega και άλλα μέσα, απειλούσαν τον κόσμο ότι αν δεν συμμορφωθεί, θα έλθουν χειρότερα...
Εκείνοι θεωρούσαν απολύτως φυσιολογικό να μειώνονται οι συντάξεις, να απολύονται χιλιάδες εργαζόμενοι, να κάνει κουμάντο ο Σόιμπλε.
Αυτοί μας έλεγαν για τους "μονοδρόμους" των μνημνονίων.
Αυτοί που δεν εκφώνησαν, δεν έγραψαν, δεν σχολίασαν, δεν μετέδωσαν μια λέξη για την καταστροφή της Ελλάδας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας παιδείας, των συνταξιούχων, των νέων εργαζόμενων, των επιστημόνων, σήμερα τα ανακαλύπτουν όλα...
Χαράτσια, φοροκαταιγίδες. Αρμαγεδώνας. Λιμοί. Καταποντισμοί. Σεισμοί. Και βεβαίως, σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα.
Αλλά κι από κοντά η λογική, μην τα χαλάσουμε με τους δανειστές. Κατά πώς κράζουν δηλαδή Μητσοτάκης, Φώφη, Θεοδωράκης.
Σ' αυτή την προσπάθεια δεν είναι επικεφαλής ο γνωστός κομιστής, διαφημιστής των νεοναζί και της "ελαφράς" δημοσιογραφίας, Αναστασιάδης. 
Ούτε καν τα μέσα που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια επί χρόνια. Αυτούς τους ξέρουμε, δεν χρειάζεται καν να διαβάσουμε για να καταλάβουμε.
Η αιχμή του δόρατος είναι η δημοσιογραφία που ελέγχεται από τον σοβαρό, Νίκο Χατζηνικολάου. Το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, γιο του υπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ, τον παρολίγον υποψήφιο δήμαρχο και βουλευτή του κόμματος της δεξιάς. Το "αντικειμενικό" και "σοβαροφανές" προφίλ του, του επιτρέπει να περνά πιο εύκολα στην κοινή γνώμη καθημερινή προπαγάνδα, που θα ήταν δύσκολο να χωνευτεί με την υπογραφή των απροκάλυπτων, όπως του Αναστασιάδη, του Χιώτη, του Παπαχρήστου, του Βήματος κλπ.

Δίπλα στις φωτογραφίσεις και στις "ειδήσεις εγκυμοσύνης" των μοντέλων, που μας σερβίρει καθημερινά, υπάρχει η δυστυχία που ανακαλύπτει σήμερα για την Ελλάδα.
Κι από κοντά μέσα της Κρήτης που τόσα χρόνια συναλλάσσονταν με το άνομο κράτος και τα κόμματά του και συνεχίζουν σήμερα να δίνουν καθημερινές μάχες και όρκους πίστης στον Κυριάκο, τη Φώφη, τον Θεοδωράκη, τον Κεγκέρογλου, τον Αυγενάκη. 
Οι δυο τελευταίοι δεν προλαβαίνουν να βήξουν και γίνονται πρωτοσέλιδη είδηση.
Μερικά από τα τελευταία, τα κρητικά μέσα με τους κρυφομετόχους ή κρυφοχρηματοδότες πολλούς από τους πρωταγωνιστές του γαλαζοπράσινου συστήματος της τοπικής διαπλοκής, επιστρατεύουν ακόμα και πρώην χουνταίους, ενταγμένους τα τελευταία χρόνια στο ίδιο σύστημα της διαπλοκής, ως αρθρογράφους για να μας αποδείξουν το κακό που μας βρήκε...
"Ξύπνησαν" ξαφνικά και αιφνιδιάστηκαν όλοι τούτοι με την κατάσταση στην Ελλάδα...
Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, φοροκαταιγίδες, Αρμαγεδώνες...
Βρε κακό που μας βρήκε με αυτόν τον Τσίπρα, που, όσο κι αν έκανε κωλοτούμπα με την ήττα του καλοκαιριού του 2015, συνεχίζει να λέει όχι στον Σόιμπλε, να κάνει συμμαχίες που αλλάζουν την πίστη στον μονόδρομο της λιτότητας και της βαρβαρότητας στην Ευρώπη, να λέει "ως εδώ" και να δίνει έστω κάτι ελάχιστο πίσω από όσα αυτοί οι γαλαζοπράσινοι πήραν από το τραπέζι των συνταξιούχων, να αρχίζει να βάζει ένα μικρό χεράκι στην ανομία και τη διαπλοκή πολιτικού συστήματος- μέσων ενημέρωσης.
Εκείνοι συμφώνησαν να κοπεί το ΕΚΑΣ, ο Τσίπρας έσωσε μέρος του, αλλά τον καταγγέλλουν ότι έκοψε το ΕΚΑΣ! Παραλογισμός; Όχι, η γνωστή αλήτικη συμπεριφορά του πολιτικοδημοσιογραφικού συστήματος της κουτάλας.
Βρε κακό που τους βρήκε... Έχασαν την κουτάλα. Γι αυτό ανακαλύπτουν λιμούς, σεισμούς κι αρμαγεδώνες, γι αυτό θεωρούν επιτακτική (εαυτών) ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να επιτρέψουν οι καταστροφείς...
Candiot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου