Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Το μίσος για την Κούνεβα-το οποίο κρατάει χρόνια τώρα-προέρχεται απ το μίσος απέναντι σ' αυτο που σε υπερβαίνει και που εσύ δε θα φτάσεις ποτέ

















Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Είθε το 2017 να μας φέρει πρωτίστως υγεία,αγάπη και χαμόγελο.Και να απομακρύνει από δίπλα μας χυδαίους ανθρώπους.

Ολες αυτές τις μέρες με την άνευ προηγουμένου επίθεση χυδαιότητας απο νεοφιλελέ σκουπίδια στην Κωνσταντίνα Κούνεβα έμεινα τόσο αποσβολωμένη απ'το μίσος,το θράσος,τη σήψη αυτών των ανθρώπων που δεν είχα κουράγιο να γράψω ή να πώ λέξη.
Πολλοί για να επιχειρηματολογήσουν απέναντί τους χρησιμοποιούσαν την Ντόρα,τον Κούλη και τα άλλα λαμόγια μη συνειδητοποιώντας πως κάνοντάς το αυτό ευτέλιζαν την Κούνεβα.

Το μίσος για την Κούνεβα-το οποίο κρατάει χρόνια τώρα-προέρχεται απ το μίσος απέναντι σ' αυτο που σε υπερβαίνει και που εσύ δε θα φτάσεις ποτέ.
Προέρχεται απ το μίσος απέναντι στην εργατική τάξη την οποία σιχαίνονται.
Πολλώ περισσότερω το μίσος μεγεθύνεται οταν έχουν να κανουν με μια δυναμική συνδικαλίστρια-ΓΥΝΑΙΚΑ-που πάλεψε με σθένος και χωρίς φόβο για το δίκιο το δικό της και των συναδέλφων της απέναντι σε εργοδότες τέρατα που δεν αρκέστηκαν στις απειλές αλλά τις πραγματοποίησαν κιόλας.

Και που μετά το έγκλημα που έκαναν στο σώμα και την ψυχή της αυτή δεν κούρνιασε αλλά  ειναι παρούσα και δυνατή να παλεύει στην πρώτη γραμμή ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία και τον φασισμό.
Ο,τι δηλαδή οι φιλελέδες λατρεύουν.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα παρουσίασε στο πόθεν έσχες της 350000 ευρώ.
Απίστευτα λίγα χρήματα αν σκεφτούμε πως για μια ζωή θα υποκειται σε εγχειρήσεις για να γιατρέψει ό,τι γιατρεύεται.

Οσο για την ψυχική οδύνη αυτή δεν αποζημιώνεται με τίποτε.
Στο εξωτερικό σε θύματα αναλόγων ενεργειών δωρίζονται και επιδικάζονται εκατομμύρια δολλάρια.

Οι φιλελέδες δεν αρκουνται στο γεγονός πως αυτοί δε θα έδιναν ποτέ ένα ευρώ σε βοήθεια κάποιου.
Δεν τους φτάνει.
Δεν μπορουν να ανεχτούν πως άλλοι άνθρωποι και πολλοί και απ όλον τον κόσμο βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν αυτή τη γυναίκα.
Μα να της έχουν δώσει 350000 ευρώ;

Δεν μπορούν να το καταπιούν.
Να ειναι τα 45 εκατομμύρια αδήλωτα του Αλαφουζου και του Ψυχάρη δεν έχουν πρόβλημα.
Να είναι τα εκατομμύρια φοροδιαφυγής του Παπασταύρου μια χαρά.
Με τα εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα ΝΔ Πασοκ όλα καλά.
Με τα δάνεια του Κουλη χαιρόμαστε κιόλας.
Αλλά αυτή η παλιοΒουλγάρα καθαρίστρια να της έχουν δώσει 350000 ευρώ;
Δεν καταπίνεται λέμε.

Κι αν απ'τους φιλελέδες όλα αυτά τα αναμέναμε.
Αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν οι "επαναστάτες Αριστεροί"λαειστές και Πλευσιώτες να μας προκαλούν αηδία.

Απ'οταν έφυγαν απ τον Σύριζα τα συγκεκριμένα φυντάνια έχουν ανοίξει έναν μονομέτωπο.
Απέναντι στον Σύριζα.
Χωρίς αρχές,χωρίς αξίες.
Συντασσόμενοι με όσους ειναι απέναντι στον Σύριζα ακολουθώντας το ρητό το εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.
Κούλης δεν υπάρχει.Είναι σύμμαχος ο Κούλης.
Οπως και οι καναλάρχες και οι παπάδες και οποιοι τελος πάντων βρίζουν τον Σύριζα.

Ετσι και δώ αυτοι οι τύποι συντάχθηκαν με τη χυδαιότητα κι έκαναν μέτωπο με τους φιλελέδες απέναντι στην Κούνεβα.

Κάτι που θα τους ακολουθεί για πάντα ως αιώνιο όνειδος.

Αφού πώ πως η αγανάκτήσή μου με έκανε μετά απο πάρα πολλά χρόνια να γράψω κάτι δικό μου και δή τόσο  μεγάλο να σας ευχηθώ ξανά χρόνια πολλά και ας κρατήσουμε όσο μπορούμε τις αξίες μας,το ήθος μας και την αξιοπρέπειά μας.

Ως επίλογο σας παραθέτω ένα μικρό μέρος απο ένα ρεπορτάζ του 2014 της Καθημερινής για την Κούνεβα και όσα περνάει και θα περνάει δυστυχώς για όλη τη ζωή της.
Φιλιά σε όλους

ΠΑΡΙΣΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 
Σε μία από τις εργατικές πολυκατοικίες κοντά στον σταθμό του μετρό της La Defense, στην ευρύτερη περιοχή της Ναντέρ, εκεί όπου ο αρχιτεκτονικός μοντερνισμός συναντιέται με τα εργατικά γκέτο μιας μεγαλούπολης στην περιφέρεια του Παρισιού, συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της η Κωνσταντίνα Κούνεβα. 
Το όνομά της συμβολίζει τη συνέπεια συνδικαλιστικής και προσωπικής στάσης. Ταυτοχρόνως, η περιπέτειά της είναι μία από τις σοβαρότερες εγκληματικές υποθέσεις, που παραμένουν ανεξιχνίαστες παρά την επικήρυξη των δραστών και την αναψηλάφηση του «φακέλου».

Στη Γαλλία με το παιδί της και με «προίκα» τη συμβολή όλων εκείνων που την ενίσχυσαν οικονομικά ώστε να αντέξει το κόστος δεκάδων χειρουργείων, η Βουλγάρα συνδικαλίστρια συνεχίζει να δίδει μαθήματα αξιοπρέπειας. Πώς είναι να ζεις στη μοναξιά μιας εργατικής πολυκατοικίας με εκατοντάδες ενοίκους από όλες τις χώρες του κόσμου που φοβούνται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους; «Είναι μοναχικά αλλά τα καταφέρνουμε», απαντά. Πώς είναι να σου χτυπάνε την πόρτα για να σου πουλήσουν ναρκωτικά, έτσι απλά σαν τους πλασιέ όταν μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια; «Ξέρουμε να προσέχουμε, μην ανησυχείτε», απαντά.

Aυτή είναι η μία όψη της πραγματικότητας που ζει η Κούνεβα. 

Η άλλη όψη είναι γεμάτη από την υποστήριξη του γαλλικού συνδικάτου της CGT αλλά και Ελλήνων και Βουλγάρων φίλων, οι οποίοι βοήθησαν στις επαφές της με κλινικές και γιατρούς. Ο Γρηγόρης, ο Χρήστος, η Ειρήνη. Αλλωστε αυτοί οι εξειδικευμένοι γιατροί ήταν το κίνητρο του μεγάλου ταξιδιού στην Ευρώπη. Το παιδί παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα στο λύκειο και η ίδια προσπαθεί να έχει μια κατά το δυνατόν ομαλή καθημερινότητα.

«Είναι η πιο δύσκολη περίπτωση που αντιμετώπισα ποτέ», μας λέει η πλαστική χειρουργός η οποία έχει αναλάβει σειρά επεμβάσεων στο μάτι και στο πρόσωπο. «Οχι, η δυσκολία δεν προέρχεται από τη βλάβη που έχει υποστεί το πρόσωπο αλλά από την εσωτερική βλάβη που προκάλεσε στον οισοφάγο, το στομάχι και την κοιλιακή χώρα το καυστικό οξύ»

http://www.kathimerini.gr/758368/article/epikairothta/ellada/sto-parisi-synexizei-th-maxh-ths-h-koyneva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου