Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Με αντιπολίτευση ύβρεων αποχαιρετά το 2016 η Ν.Δ.-Μπρέγιαννη Κατερίνα








Στο τέλος ακόμα μιας δύσκολης χρονιάς, Ν.Δ. και έγκριτοι τηλεδημοσιογράφοι, σύγχρονοι Σκρουτζ επιμένουν να αρνούνται τα Χριστούγεννα στους συνταξιούχους. Φαντάσματα που τους στοιχειώνουν: το κλείσιμο της αξιολόγησης, ένας ακόμη χρόνος μακριά από την εξουσία, ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της χώρας.
Απάντηση με ριπές ύβρεων σε έναν ασίγαστο πόλεμο. Στα τηλεπαράθυρα η Ν.Δ. αναστενάζει... εκρήξεις αγανακτισμένων φιλελέδων για μια προσομοίωση 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους. Πόση υποκρισία τη στιγμή που επί έναν χρόνο θρηνούν για τις περικοπές στις συντάξεις, σήμερα θυμήθηκαν τους ανέργους. Πόσος λαϊκισμός πια;
Κ. Κυρανάκης: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν βρει δουλειά με 100 ευρώ, 100.000 άνθρωποι δουλεύουν τον μήνα με 100 ευρώ. Αυτοί δεν έχουν περισσότερη ανάγκη από τους συνταξιούχους που παίρνουν 850 ευρώ;» Ποιος έφτασε τους μισθούς σε αυτά τα επίπεδα με τη «σοβαρή του διαπραγμάτευση» και ποιος κατήργησε τις ΣΣΕ ούτε το ακούσαμε, ούτε κάποιος έγκριτος βρέθηκε να ρωτήσει.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι συριζαίοι ήταν «εθνικολαϊκιστές» και «ευρωσκεπτικιστές». Αυτή «δηλωσίες». Όλα χωρούν στο εφευρετικό μυαλό των επικοινωνιολόγων της πιο λούμπεν αξιωματικής αντιπολίτευσης που είδε η χώρα.
Άδ. Γεωργιάδης: «Είναι δηλωσίες και κάθε αριστερός δεν επιτρέπεται να υπερασπίζεται τους δηλωσίες» μίλησε εξ ονόματος της Αριστεράς ο πανταχού πάνελ παρών αντιπρόεδρος, αγνοώντας ότι μερικοί «δηλωσίες» έγιναν οι μεγαλύτεροι ήρωές της, όπως ο Άρης Βελουχιώτης.
Εμφανής η διγλωσσία στη Ν.Δ. όταν στην ΕΡΤ η αν. εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. κ. Ζαχαράκη δηλώνει: «Να μη βάζουμε μια λογική σύγκρουσης εν μέσω διαπραγμάτευσης". Σε ποιον απευθύνεται;
Σε σκάνδαλο 14 εκατ. ευρώ φαίνεται να εμπλέκεται μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. Στο πλαίσιο της αριστείας και της “Συμφωνίας Αλήθειας” του Κυριάκου. Για τους έγκριτους, απλά Τρίτη...
Ο κ. Φωκάς της Ένωσης Κεντρώων ζήλεψε τη δόξα του πάλαι ποτέ υπουργού «Διοικιτικής μεταρίθμησης» (με τα τρία πτυχία και το Χάρβαρντ, καλέ...) και μας είπε ότι: «Έχουμε ένα πολύ μεγάλο Δημόσιο» και πρέπει «Να φύγουν οι αργόμισθοι», παραπέμποντάς μας στο ... «1881 που η χώρα διέθετε έναν πολύ μικρό δημόσιο τομέα». Το ότι ο πληθυσμός της, τότε, μετά βίας ξεπερνούσε τα 2 εκατ. δεν τον απασχόλησε... (ΕΡΤ)
Πλεονάζον προσωπικό για τον Μ. Κεφαλογιάννη οι ηχολήπτες και οι οπερατέρ της ΕΡΤ και δεν παρέλειψε να επιτεθεί σφόδρα στους συνδικαλιστές. Ο μισθός του οπερατέρ έριξε έξω το κανάλι και όχι τα μισθολόγια των 450.000 ευρώ στους ημετέρους επί Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ;
Περιμέναμε να γυρίσει ο τροχός, αλλά μας έφαγαν οι απευθείας αναθέσεις... Κατάπιαν τη γλώσσα τους οι ενημερωτικές εκπομπές (πλην ΕΡΤ).
Μας έλειψε ο κ. Βρούτσης αυτή την εβδομάδαΑφού δήλωνε ότι στη Ν.Δ. δεν είναι «εθνικολαϊκιστές, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ» (ΣΚΑΪ) πήρε άδεια αυτή την εβδομάδα από τα τηλεπαράθυρα. Για να ξεχαστεί, μάλλον, ότι ο «Πακιστανός» τρομοκράτης της χριστουγεννιάτικης αγοράς στη Γερμανία, δεν ήταν Πακιστανός, αλλά Τυνήσιος, που πέρασε από χώρες της μισής Ευρώπης, πλην της δική μας.
Μ. Βορίδης: «Εγώ δεν έχω υπογράψει επιστολή, ο κ. Τσακαλώτος υπέγραψε». «Εμείς δεν μιλάμε με τον κ. Σόιμπλε». Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς της Ν.Δ. το αντιμνημονιακό προφίλ που λανσάρει τελευταία! Στον Άδωνι το είπαν;
Τι γυρεύει η Νάντια, στο παζάρι του ΣΚΑΪ;
Δ. Παπαδημούλης: Θλιβερή η Ν.Δ. έκανε πίσω με το «μπου» του Σόιμπλε και ο κ. Κεφαλογιάννης στην ΕΡΤ, για να το μαζέψει, μιλά για ένα “4ο καθαρά ελληνικό Μνημόνιο” σε μια έξαρση αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου