Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η νέα Μαριάννα Βαρδινογιάννη







ε






Αίσθηση έχει προκαλέσει το ξαφνικό ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για κοινωνικές ομάδες που δεν τον είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα στο παρελθόν, ενώ το πιο πιθανό είναι να αγνοούσε και την ύπαρξή τους.

Από τους άστεγους στα προσφυγόπουλα, και από τους ανάπηρους στους ηλικιωμένους, τρέχει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλύπτοντας και μια άλλη πλευρά του εαυτού του, αφού μέχρι σήμερα το μόνο που ξέραμε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πως ήταν ένας αντιστασιακός.

Είναι απίστευτη η κοινωνική ευαισθησία του Κυριάκου Μητσοτάκη• μην δει ο Μητσοτάκης άνθρωπο σε δύσκολη κατάσταση, αμέσως να τρέξει να σταθεί δίπλα του.
Πάντα, βέβαια, με τις κάμερες από δίπλα, για να μάθουν όλοι τι καλόψυχος άνθρωπος είναι το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.

Παγώνουν κάπως οι άνθρωποι πους επισκέπτεται ο Μητσοτάκης γιατί η οικογένειά του δεν θεωρείται και πολύ τυχερή για τους άλλους.
Σκέψου να είσαι σε οίκο ευγηρίας και να σε επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης• θα νομίζεις πως ήρθε ο χάρος να σε πάρει.

Επίσης, φαντάσου να έχεις ζήσει μια ολόκληρη ζωή και η τελευταία φάτσα που θα δεις στη ζωή σου -πριν τα τινάξεις- να είναι η φάτσα του Μητσοτάκη. Ούτε στον εχθρό σου.
Η προσπάθεια απόκτησης λαϊκού προφίλ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει προβληματίσει την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε και τα παιδιά με καρκίνο -τον είδε ο καρκίνος και τρόμαξε- τα οποία είναι δική της αποκλειστικότητα.

Η διαρκής εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα κανάλια δίπλα σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν, αμφισβητεί τα πρωτεία της κυρίας Βαρδινογιάννη στη φιλανθρωπία.
Παράλληλα, οι πολίτες σκέφτονται πως θα είναι κρίμα να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί τότε δεν θα έχει χρόνο να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο και να τρομοκρατεί ανύποπτους άστεγους, πρόσφυγες και γέρους.

Τις επόμενες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί πoυτάνες, τοξικομανείς, ορoθετικούς, τραβεστί και νάνους, ενώ ψάχνει να βρει και τίποτα λεπρούς για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου