Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Περίγελος





 



 

 
 

 *** Και δεύτερο δάνειο για την εφημερίδα «Κήρυκας Χανίων», την επιχείρηση της οικογένειας Μητσοτάκη, είχε χορηγήσει η Εθνική Τράπεζα. Αξίας μάλιστα πάνω από 2 εκάτ. ευρώ. Λοιπόν, μπέσα τώρα… και εγώ αν ήμουν φαληρισμένος εκδότης της διαπλοκής τον Κούλη θα στήριζα. Δεν είναι μόνο πιστός υπάλληλος, είναι και συνάδελφος!
*** H οικογένεια Μητσοτάκη είναι η επιτομή του παρασιτικού αστισμού της μεταπολίτευσης. Δάνεια, χρεοκοπημένο κόμμα, χρεοκοπημένη εφημερίδα, «εμπλοκή» σε σκάνδαλα, ΜΚΟ, «φιλίες» με την «υψηλή» κοινωνία, βυζαντινισμοί και ραδιουργίες στο κόμμα…
*** Παρόλα τα παραπάνω, πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε και λίγο αυστηροί με την οικογένεια Μητσοτάκη. Αν δε φαλιρίσεις 2-3 εταιρείες… αν δεν πάρεις θαλασσοδάνεια… αν δεν έχεις καμιά δεκαριά ΜΚΟ… και αν δε σου έχει λείψει η κουτάλα με το μέλι»… τι σόι νεοφιλελεύθερος αστός είσαι; Πάνω σε αυτές τις αξίες χτίστηκε η χώρα μας μετά τον πόλεμο… Θα σέβεστε!
Σκύλο που ανιχνεύει παράνομο χρήμα γνώρισε ο Μητσοτάκης στο τελωνείο του Έβρου. Βέβαια ακριβώς το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για τον σκύλο.


 *** Υπάρχουν κακοί πολιτικοί, υπάρχουν λιγότερο κακοί πολιτικοί. Υπάρχουν διεφθαρμένοι πολιτικοί, υπάρχουν και λιγότερο διεφθαρμένοι πολιτικοί. Υπάρχουν τέλος πάντων όλων των ειδών οι πολιτικοί. 
Μία στο τόσο όμως, βγαίνουν στο στίβο της πολιτικής και τα λεγόμενα…»περιστατικά«. Μικροί «Μουσολίνι» που πιστεύουν πραγματικά ότι το σύμπαν συνωμότησε ώστε να ξεκινήσουν από το τίποτα και να γίνουν μια μέρα μεγάλοι και τρανοί.
Ένα τέτοιο «περιστατικό» είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχει φτάσει στο σημείο, όπως θα δείτε παρακάτω, να μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. 
Ο Ναπολέοντας και ο Βενιζέλος θα ντρεπόντουσαν να το εκφράσουν τόσο απροκάλυπτα!


Όλα έχουν όμως μια εξήγηση. Όπως μας απειλεί ο Λεωνίδας, ο αδερφός του θα γίνει σίγουρα μια μέρα πρωθυπουργός. Το χειρότερο είναι… ότι το πιστεύει… όλη η οικογένεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου