Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Βενιζέλα μου, είναι επικίνδυνη η τρέλα μου
   Εν αρχή ην ο Βαγγέλης…

Πέρασαν τα χρόνια με την κρίση και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως ο πιο διαχρονικά μνημονιακός πολιτικός στη χώρα μας είναι ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος.
Και τι δεν έχει ζήσει ο χαρισματικός ηγέτης, ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ, τα τελευταία 6 χρόνια…. και που δεν έχει βάλει το χεράκι του;
Τι αύξηση ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης. Τι μείωση11 φορές, κύριων και επικουρικών συντάξεωνΤι πλήρης κατάργηση 13ης – 14ης σύνταξης. Τι πλήρης κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο. Τι περικοπή ΕΚΑΣ. Τι μείωση αναπηρικών επιδομάτων. Τι περικοπή σύνταξης ανασφάλιστων ηλικιωμένων. Τι μείωση του επιδόματος ανεργίας. Τι περικοπές στις δαπάνες για την υγεία. Τι κατάργηση του αφορολόγητου για ελεύθερους επαγγελματίες. Τι υποβρύχια… τι νόμους περί ευθύνης υπουργών… τι αμυντικές δαπάνες… τι στικάκια στο σπίτι του… τι κολεγιές με Σαμαρά και Μητσοτάκη

Και αυτός εκεί, ακλόνητος… ακάματος εργάτης του λαού… γελαστός, έτοιμος για νέο κόμμα… σαν το Νέρωνα που τραγουδούσε βλέποντας τη Ρώμη να καίγεται!
*** Σε άλλα νέα, πήγε λέει ο αδερφός της Ντόρας, αδερφός της Αλεξίας, θείος του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, γιος πρώην πρωθυπουργού…. και κατέθεσε 12 προτάσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς! Γέλασε η Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη! Λύγισαν απ’ το κλάμα τα καλώδια των τηλεφωνικών κέντρων της Siemens… δάκρυσε η εικόνα του Κήρυκα στα Χανιά… ασβεστώθηκε το Ερίκος Ντυνάν και σε τουλάχιστον δέκα ΜΚΟ έπεσε το ταβάνι και τους πλάκωσε!
*** Ο Άδωνις παραδίδει σε δυστυχισμένα πλάσματα -με το αζημίωτο- μαθήματα ρητορικής. Ο Βορίδης επικαλείται τη δημοκρατία και ο Κούλης την εντιμότητα και την αξιοκρατία. Σε αυτό το περιβάλλον δε χωράει ο Ρουβάς στα ψηφοδέλτια ΝΔ; Πλάκα μου κάνετε; Σύμβολο της παγκόσμιας διανόησης είναι!
*** Πρότεινε λέει ο Σταύρος ο Θεοδωράκηςνα πληρώνουν τις καταστροφές στο κέντρο οι οικογένειες των μπαχαλάκηδων. Οκ, μπορεί να είναι περιορισμένων δυνατοτήτων ο Σταύρος, αλλά εγώ συμφωνώ. Αρκεί να πληρώσουν πρώτα οι πραγματικοί μπαχαλάκηδες… οι οικογένειες, ΣημίτηΠαπανδρέου και Μητσοτάκη. Αυτοί που ευθύνονται για τις ζημιές εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, για τη δυστυχία και τη φτώχεια, που προκάλεσαν στη χώρα…! Δεν είναι λαϊκισμός, είναι γεγονός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου