Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Στο μυαλό του Σταύρου Ψυχάρη



























































Ή πότε θα διευκολύνει τις εξελίξεις αποχωρώντας από τη διοίκηση του ΔΟΛ
Μόνο ως πείσμα και μάλιστα σαν αυτό των ηλικιωμένων που αρνούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες, μπορεί να εξηγηθεί η επιμονή του Σταύρου Ψυχάρη να διατηρεί τη διοίκηση του οργανισμού… όταν έχει καταστεί σαφές με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ότι αν παραχωρούσε το management θα διευκόλυνε τις εξελίξεις… και ενδεχομένως – κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, άνοιγε μια νέα σελίδα για το μέλλον του ΔΟΛ.

Ο Σταύρος Ψυχάρης μετά και τη χθεσινή ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε μπαίνει σε μια δικαστική περιπέτεια… η οποία θα συμπαρασύρει μαζί της και τον οργανισμό αν δεν επιδείξει την απαιτούμενη γενναιότητα να αποχωρήσει από τη διοίκησή του έστω την ύστατη στιγμή.
Με άλλα λόγια η κατάσταση στον ΔΟΛ είναι εξαιρετικά σοβαρή από μόνη της… Ο οργανισμός βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό… Όσο λοιπόν συνεχίζει να είναι ταυτισμένος με τον Σταύρο Ψυχάρη η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη!

Άλλωστε τους τελευταίους μήνες έγιναν αρκετές προσπάθειες, προκειμένου να βρεθεί λύση και εξετάστηκαν πολλά σενάρια, όλα όμως  σκόνταφταν στο ένα και μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Σταύρος Ψυχάρης! Κι αυτό διότι, άλλοτε οι απαιτήσεις του ήταν υπερβολικές ή παράλογες – σύμφωνα με τραπεζικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, και άλλοτε οι δικαστικές του εκκρεμότητες με τις «ουρές» που έχουν εμπόδιζαν τη λύση.

Το υπαινιχθήκαμε και εχθές το πρωί στο ρεπορτάζ που έκανε λόγο για τη «χαριστική βολή στον ΔΟΛ μετά τις γιορτές» ότι οι Αρχές και κυρίως η Δικαιοσύνη παρακολουθεί στενά πλέον τις κινήσεις του Σταύρου Ψυχάρη και λίγες ώρες μετά ήρθε η δίωξη… 

Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι η τελευταία ή θα ακολουθήσουν κι άλλες… Για αυτό θα περιοριστούμε μόνο στη διατύπωση της αυτονόητης απορίας όλων αυτή την ώρα, «Γιατί ενώ γνώριζε όλα αυτά δεν φρόντισε εγκαίρως, είτε να αποσυρθεί είτε να προστατεύσει τον οργανισμό και τους εργαζόμενους»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου