Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Σύμφωνα με τον Άδωνι, για την Εμπλοκή του Παπασταύρου στο #PanamaLeaks Φταίει η Αχαριστία των Ελλήνων



























Από τότε που ο αγαπημένος Άδωνις Γεωργιάδης αναβαθμίστηκε σε Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι πως καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες να χαλιναγωγήσει την γλώσσα-μυδραλιοβόλο που διαθέτει, να περιορίσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και γενικά, να ερμηνεύει λιγότερο κραυγαλέα τον ρόλο του Αδώνιδος με την τσιριχτή φωνούλα, με τον οποίο τον έχουμε ταυτίσει όλοι.
Είναι σαφές ότι ο Άδωνις προσπαθεί σκληρά να μην είναι τόσο Άδωνις τον τελευταίο καιρό, άλλα δυστυχώς γι' αυτόν, κάποιες συνήθειες δύσκολα κόβονται.
Η πραγματικότητα όπως είναι, μέσα από το Newsletter του VICE Greece
Έτσι λοιπόν, όταν σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, σχετικά με την εμπλοκή του Σταύρου Παπασταύρου, στο τεράστιο σκάνδαλο των #PanamaLeaks, εκείνος πήρε μια βαθιά ανάσα, προσπάθησε μάταια να συγκρατηθεί και τελικά, άρχισε να ξερνάει υπέροχες και μυρωδάτες Αδωνιές προς κάθε κατεύθυνση:
«Αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αυτός που είναι, διαχρονικά αχάριστος, θα του είχε και δρόμο με το όνομα του. Τόσο βοήθησε την Ελλάδα ο Παπασταύρου!».






Screenshot από βίντεο στο YouTube, επεξεργασία εικόνας από το VICE.
Κατά τα άλλα, ο μοναδικός Άδωνις χαρακτήρισε επίσης τον Παπασταύρου «άριστο γνώστη της λειτουργίας του διεθνούς οικονομικού συστήματος», ενώ κατά τη γνώμη του, το μόνο που αποδεικνύουν οι διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι πως «κάποιοι πολύ πλούσιοι άνθρωποι, είχαν αναθέσει στον Παπασταύρου να τους στήσει off-shore εταιρείες», δηλαδή «ως τοπ δικηγόρος διεθνούς οικονομικού δικαίου, προφανώς είχε πολύ ισχυρούς οικονομικά πελάτες, οι οποίοι τον προσελάμβαναν για να φτιάχνει τέτοιου τύπου εταιρείες. Αυτός δεν είναι λόγος κατηγορίας για τον Παπασταύρου, είναι λόγος αναγνώρισης των πολύ μεγάλων ικανοτήτων του».
Ορίστε ολόκληρο το ηχητικό:
Καταλάβατε αχάριστοι Έλληνες; Όχι μόνο φταίει η διαχρονική αχαριστία σας, για το ότι μια μεγάλη έρευνα διεθνών ΜΜΕ, αποκάλυψε μεταξύ πολλών άλλων, πως ο Παπασταύρου εμπλέκεται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών με off-shore και κολοσσιαία φοροδιαφυγή, άλλα επίσης, αντί να το κατηγορούμε το παιδί, θα έπρεπε να αναγνωρίσουμε τις τεράστιες ικανότητες του και να δώσουμε και το όνομα του σε ένα δρόμο.
Πέρα απ' όλα αυτά, η δικιά μας απορία είναι η εξής: Αν, όπως είχε δηλώσει κάποτε στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, η Ελλάδα είχε όντως δέκα Παπασταύρου, σε πόσες λίστες θα ήμασταν μέσα αυτή τη στιγμή.

1 σχόλιο: