Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Όταν μέχρι και ο BD Foxmoor των Active Member πιάνει πάτο με τις δηλώσεις του για τους πρόσφυγες-Δεν έχει πάρει μόνο ο Κλιντ τον κατήφορο απ’ότι φαίνεται


 

 Εντάξει, έχουμε 2015, έχει παρέλθει εδώ και αιώνες η ακμή του, δε νοιάζεται κανένας κτλ. Όταν όμως βλέπεις τέτοιες δηλώσεις η αλήθεια είναι πως σε πιάνει κατάθλιψη.
Αυτές είναι οι δηλώσεις του BD Foxmoor που εδώ και κάμποσα χρόνια πρακτικά ΕΙΝΑΙ οι Αctive Member, στη συνέντευξή το στο περιοδικό Popaganda:


Η lowbap εκδοχή του Σταύρου Θεοδωράκη;

Εγώ προσωπικά το πρώτο πράγμα που συζητάω με ανθρώπους που έχουν φύγει απ’ την χώρα τους είναι γιατί έφυγες; Ένα γιατί; Δεν είχατε τίποτα ωραίο εκεί; Κάτι να σε κρατήσει; Εγώ υποχρεωτικά μεγάλωσα εδώ στην Ελλάδα και από ένα σημείο είχα ποτίσει τόσο πολύ με τα όμορφα αυτού εδώ του τόπου που δεν είχα πια επιλογή να φύγω. Εσύ; Γιατί άφησες μάνα, πατέρα, αδερφό; Κυνηγημένος είσαι αδερφέ μου;
Σιγά μη σου δώσουν και interview ρε φίλε που έφυγαν από αυτά
Άμα ο άλλος μου βάζει ως πρόσχημα τα λεφτά δεν το κατανοώ και πάρα πολύ. Το Φυσάει Κόντρα δεν το έγραψα για αυτόν που θέλει να πάει να πλουτίσει.
ploio-metanastes1429781203


Ούτε για εκείνους που στις χώρες τους δέκα δέκα βιάζουν τα κοριτσάκια και τα αφήνουν στα χαντάκια νεκρά. Μην το γαμήσουμε αυτό το θέμα. Βλέπω ώρες ώρες πράγματα τρομακτικά και εκεί πάνω πατάνε μετά οι φασίστες, εκεί πάνω πατάει όλη η ασχήμια.
Το έπιασες μεγάλε
syr10

Πάνω στην μαλακία μας. Αφού όλοι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί, πώς θα γίνει να είναι όλοι οι μετανάστες καλοί. Και πώς γίνεται να είναι όλοι οι φασίστες κακοί, πες μου εμένα. Για μένα ο φασισμός είναι αισθητική.

Κλασσική περίπτωση αισθητικού προβλήματος
photo2

Για τον άνθρωπο που κάποτε έγραφε τέτοια πράγματα, μία είναι η λέξη κυρίες και κύριοι:
Κατάντια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου