Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Πολιτική εξαπάτηση από το βήμα της Βουλής...


Σήμερα στην Βουλή ο κ. Τσίπρας, στην ώρα του πρωθυπουργού, ρώτησε τον κ. Παπαδήμο άν η νέα δανειακή σύμβαση, θα διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο.


Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας διευκρινίσουμε ότι, η νέα δανειακή σύμβαση, της χώρας μας ή οιασδήποτε χώρας, θα γίνεται, από τον Ιούνιο του 2010, μέσω του μηχανισμού EFSF»
Την σύμβαση EFSF όμως την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010. ....

Panos Kammenos
ξυπνήστε όλοι πρίν είναι αργά
H παράδοση ολοκληρώνεται μετά έρχεται η πτώχευση το πιστωτικό γεγονός και η είσπραξη των στοιχημάτων.
REUTERS Η Ελλάδα μετέφερε στο Αγγλικό δίκαιο τα ομόλογα του PSI

Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει στην παραχώρηση του δικαίου των ομολόγων του PSI και στη μετατροπή του από ελληνικό σε αγγλικό σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters το οποίο επικαλείται τραπεζίτες με γνώση των συζητήσεων. Το Reuters αναφέρει ότι ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ είναι αισιόδοξος για την πορεία των συζητήσεων αλλά πως οι τραπεζίτες όχι στον ίδιο βαθμό.
Το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων είναι το σημαντικότερο και ίσως μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας για το χρέος της κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται ανοιχτά ακόμη και από το ΔΝΤ στην τελευταία του έκθεση για την Ελλάδα. Δυστυχώς και αν οι πληροφορίες επαληθευτούν η ελληνική κυβέρνηση το έχει παραχωρήσει ρισκάροντας το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου