Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Νέα φιάσκο στη ΝΔ – Οι σύνεδροι γύρισαν την πλάτη τους στον Μητσοτάκη Νικήτρια η... αποχή στο 11ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ











Ένα ακόμη φιάσκο καταγράφει στην ιστορία της η Νέα Δημοκρατία, μετά την ολοκλήρωση του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της, καθώς όπως φαίνεται οι σύνεδροι του κόμματος γύρισαν την «πλάτη» τους στις εσωκομματικές διαδικασίες.
Αναλυτικότερα, τα μηνύματα περί φιάσκου φάνηκαν από το Σάββατο – πρώτη ημέρα του συνεδρίου – καθώς από το σύνολο των περίπου 2.800 συνέδρων, μόλις οι μισοί παραβρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo για να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους.
Σήμερα, Κυριακή η εικόνα δεν ήταν καλύτερη και φάνηκε από το πρωί, κάτι που άλλωστε επεσήμανε δημόσια και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, αναφέροντας από το πάνελ του συνεδρίου πως θα ήθελε να έβλεπε περισσότερους συνέδρους στην αίθουσα.
Η εικόνα, ωστόσο, δεν βελτιώθηκε ούτε το μεσημέρι της Κυριακής, κάτι που αποτυπώθηκε και από την ηχηρή αποχή των συνέδρων από τις κάλπες που στήθηκαν, ώστε να εκφράσουν οι σύνεδροι τις θέσεις τους για μεγάλα ζητήματα της πολιτικής, όπως ο τρόπος εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και οι αρμοδιότητές του κ.ά.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες τις οποίες ακόμα δεν έχουμε διασταυρώσει, στο σύνολο των 2.800 συνέδρων, μόλις 1.000 ήταν αυτοί που συμμετείχαν.
Άλλωστε, δεν φαίνεται να είναι τυχαίο πως μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Υ.Γ: Βλέπετε, το «μαγείρεμα» θέλει τον χρόνο του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου