Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΣΚΑΪ: Η «Ολοκληρωτική» ενημέρωση






 







 







Πρωί πρωί στο μετερίζι της ενημέρωσης οι συντελεστές του ΣΚΑΪ αγνόησαν για πολλοστή φορά την πραγματικότητα μιας και δεν τους είναι αρεστή, έτσι όπως διαμορφώνεται, θεωρώντας προφανώς ανύπαρκτο το διαδίκτυο για τους ακροατές τους, αποφεύγοντας κάθε γεγονός που θα μπορούσε να ανατρέψει το καθημερινό τους αφήγημα.
Αφήγημα που αποτυπώνεται στο παρακάτω αξίωμα του Μπ. Παπαδημητρίου ο οποίος είπε ότι στη μεταπολίτευση είχε παραμάσχαλα την Αυγή: 
«Αν αργήσουν οι εκλογές ο Μητσοτάκης θα πάει πάνω από 45%»!
Στη συνέχεια πληροφόρησαν τους ακροατές τους ότι κορόιδευαν (;) οι Συριζαίοι το Μητσοτάκη επειδή συνάντησε τον Μακρόν πριν τις γαλλικές εκλογές «ξεχνώντας» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στήριζε ολόψυχα τον σκληρό δεξιό Φρανσουά Φιγιόν


 μέχρι που αποδείχτηκε ότι η οικογένειά του κάπως τα είχε «πιάσει» οπότε και ο αρχηγός της ΝΔ στράφηκε αναγκαστικά στο Μακρόν. 

Στην αντικειμενική τους παρουσίαση αφού μας πληροφόρησαν ότι οι Συριζαίοι είναι αντιδραστικοί, αδίστακτοι, απατεώνες, γραφειοκράτες και ψεύτες κατέκριναν εκείνους και ειδικά την ΑΥΓΗ που κάνουν «μονόπλευρη» ενημέρωση! 
Οι σχολιαστές συμπτωματικά δεν είδαν και δεν διάβασαν την επιστολή της βουλεύτριας του κυβερνητικού σχηματισμού της Εσθονίας η οποία συνεχάρη τον Σ. Κοντονή για την απόφασή του.
Δεν είδαν και δεν διάβασαν το τί είχαν πει οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όταν για πρώτη φορά στην ΕΕ τέθηκε θέμα εξίσωσης κομμουνισμού και ναζισμού.
Πληροφόρησαν τους ακροατές τους ότι «εκτέθηκε διεθνώς η Ελλάδα με την απουσία από το Συνέδριο» αλλά δεν τόλμησαν να μπουν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά στο ποιοι τελικά συμμετείχαν στις διαδικασίες του συνεδρίου ώστε να ολοκληρώσουν την «ενημέρωση».  
Η δημοκρατία στην ενημέρωση την οποία οραματίζονται τα στελέχη του ΣΚΑΪ περιλαμβάνει την ύπαρξη μίας και μόνης άποψης σε ολόκληρο το δημοσιογραφικό δυναμικό τους. 
Τώρα πώς άραγε θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει αυτό και κυρίως σε ποια καθεστώτα το συναντάμε ας το σκεφτούν οι ίδιοι οι πολέμιοι του ολοκληρωτισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου