Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Περαστικά... Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι τα ΜΜΕ θα βρουν μια καλή ευκαιρία για σπέκουλα με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κάποιοι δημοσιολογούντες, όμως, βάλθηκαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους...




 

 


 

 


https://left.gr/news/perastika

Ο οικονομικός συντάκτης, για παράδειγμα, Χρήστος Κώνστας, το βράδυ της Παρασκευή στο Action24, βάλθηκε να κάνει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 
Το μένος του ήταν τέτοιο που... ξέχασε ότι ο πρωθυπουργός την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης βρισκόταν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, άρα δεν ήταν δυνατόν να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και πολύ περισσότερο να επισκεφθεί τον Λουκά Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό. 
Αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα, σημασία έχει η... προπαγάνδα να βγαίνει!
Πιθανόν ο κ. Κώνστας να μην έχει αντιληφθεί ότι στο νοσοκομείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο κ. Τζανακόπουλος, ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά και από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου και φυσικά έκανε δηλώσεις στις κάμερες. 
Δηλώσεις, όμως, που πολλά κανάλια επέλεξαν να μη μεταδώσουν...
Εκεί, όμως, που ο κ. Κώνστας ξεπέρασε τον εαυτό ήταν στην κριτική του για το τουίτ του κ. Τσίπρα για την τρομοκρατική επίθεση:


«Δεν λέμε περαστικά σε ένα θύμα τρομοκρατικής επίθεσης», μας είπε μενόμενος ο κ. Κώνστας. «Περαστικά λέμε όταν έχεις κρυολόγημα, περαστικά λέμε όταν έχεις χτυπήσει το ποδαράκι σου», ανέφερε, χωρίς όμως να μας διαφωτίσει για το τι ακριβώς λέμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις…
Πιθανόν να λέμε «όχι άλλη πολιτική σπέκουλα» για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου