Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Εισβολή στα γραφεία της "Καθημερινής"

















Κοίτα κάτι συμπτώσεις. Μόλις πριν λίγο είχαμε μια ανάρτηση για έναν «εμβληματικό» δημοσιογράφο της φυλλάδας του Αλαφούζου, τον Στέφανο Κασιμάτη «ο οποίος τα βράδια μεταμορφώνεται στον Τζακ τον Αντεροβγάλτη με ναζιστικά αξεσουάρ (όπως κυκλοφορεί η φήμη ότι μανιωδώς συλλέγει) στο φράκο όχι για να δολοφονήσει πόρνες, αλλά για να νομιμοποιήσει το ξέπλυμα πολιτικών δολοφονιών». 



Σύμφωνα με την ανάρτηση που αναφέραμε έχει ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται αυτός ο καλαμαράς«Τα γραπτά του είναι κάτι σαν νεοφασιστικοφιλελεύθερες προκλήσεις-προσκλήσεις σε πολεμικά συλλαλητήρια για διαπόμπευση, κρέμασμα, ανασκολόπιση κάθε αριστερού που θα βρει ένας φασίστας στον δρόμο του».



«Καπάκι» μας έρχεται η είδηση μέσα από την ιστοσελίδα της φυλλάδας για μια απρόσμενη «επίσκεψη» που δέχτηκαν τα γραφεία της στην συμπρωτεύουσα:



Aγνωστοι εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της «Καθημερινής», στη Θεσσαλονίκη.




Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου δέκα άτομα, δύο εκ των οποίων με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, χτύπησαν το κουδούνι και ανέβηκαν στα γραφεία, τα οποία βρίσκονται στον πρώτο όροφο κτιρίου, επί της οδού Τσιμισκή.



Οι δράστες έβαψαν τα πάντα στο εσωτερικό τους και φώναξαν συνθήματα, όπως «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι».




Ακόμη, πέταξαν φέιγ βολάν τα οποία μεταξύ άλλων, έγραφαν: «όποιος στοχοποιεί καταλήψεις, επαναστατικές ομάδες και συλλογικότητες, αναρχικούς αιχμάλωτους πολέμου, στοχοποιεί τον εαυτό του», «να τι αποτελεί μια ευχάριστη είδηση μια πέτρα στο κεφάλι ενός δημοσιογράφου», «όπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου, φτάνει η πένα του δημοσιογράφου», «ξεφτίλες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι».

Οι δράστες αποχώρησαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου