Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Διαψεύστηκαν σε όλα – Ποτέ δεν πίστεψαν ότι θα γίνει δημοπρασία

























Επιδίωξαν την ήττα της κυβέρνησης στη σύγκρουση με τους καναλάρχες – Καμία από τις προβλέψεις τους δεν επιβεβαιώθηκε
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή δημοπρασία επιχειρεί να βάλει τέλος σε 27 χρόνια ανομίας… Ρυθμίζοντας το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, που είναι απαραίτητο στοιχείο και προϋπόθεση για την ποιότητα της Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα όμως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης αποτελεί και μία από τις ελάχιστες δεσμεύσεις που κατάφερε να υλοποιήσει από όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά στον ελληνικό λαό.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του – όταν έρθει η ώρα, θα κριθούν για αυτό, αλλά και για όλα όσα έκαναν ή δεν έκαναν.

Σήμερα όμως, δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…
 Κρίνονται και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης… 
Αφού – δυστυχώς για αυτά, διαψεύστηκαν παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις προβλέψεις και τις δηλώσεις των στελεχών τους, σχετικά με την τύχη του νόμου Παππά για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Κανένα κόμμα, κανένας αρχηγός, κανένα στέλεχος, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, πίστευε ότι θα φθάσει η σημερινή ημέρα που κάποιοι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες θα πλειοδοτήσουν για να τις αποκτήσουν!

Διαψεύστηκαν όλοι. 
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ… 
Όλοι, τόσο στις δημόσιες όσο και στις ιδιωτικές τοποθετήσεις τους, ισχυρίζονταν ότι ο διαγωνισμός δεν θα γίνει ποτέ…
 Άλλοτε με το επιχείρημα ότι θα καταπέσει στο ΣτΕ 
και άλλοτε με το επιχείρημα ότι δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα!

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Φώφη Γεννηματά, ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ούτε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ούτε ο Ανδρέας Λοβέρδος και μια σειρά άλλα στελέχη και αρχηγοί, νυν ή πρώην… Πίστευαν ότι θα καταφέρει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να επιβάλλει στους καναλάρχες να πληρώσουν φόρους, είτε για τις συχνότητες είτε για τη διαφήμιση… 

Κανένας και καμία στιγμή δεν πίστεψε ότι ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να βάλει τέρμα στην ανομία του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. 
Όλοι πίστευαν και την ίδια ώρα το καλλιεργούσαν ότι από τη σύγκρουση της κυβέρνησης με τους καναλάρχες ο Τσίπρας θα δειλιάσει και θα υποχωρήσει! 

Κανείς δεν πίστευε αυτό που γίνεται… 
Κανείς δεν πίστευε ότι ο Τσίπρας θα συγκρουστεί με τη διαπλοκή και θα επιβάλλει κανόνες στο παιχνίδι… Άλλωστε όλοι, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ επιδίωκαν και προέβλεπαν την ήττα της κυβέρνησης. Διαψεύστηκαν σε όλα! Και μάλλον ήρθε η ώρα να απολογηθούν… 
Αφού δεν επιβεβαιώθηκαν σε τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου