Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Πατούλη: Τι απαντούν στην κριτική που τους ασκείται - «Kάποια στιγμή είδαμε ότι όλο αυτό δημιουργεί στο παιδί μας bullying στο σχολείο» (Video)



























E


Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα εμφανίστηκαν στον τηλεοπτικό φακό για πρώτη φορά και μοιράστηκαν με τη Ζήνα Κουτσελίνη τις δικές τους αλήθειες.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τον 11χρονο γιο του, που ο ερχομός του επισφράγισε αυτή τη σχέση ζωής. «Η μητρότητα είναι θείο δώρο όμως αν ένα ζευγάρι δεν έχει βάσεις το παιδί δεν θα τους φέρει πιο κοντά», είπε η Μαρίνα Πατούλη.
Όταν η  συζήτηση έφτασε  στην υπογεννητικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα ο δήμαρχος Αμαρουσίου είπε: «Πρέπει τα νεαρά ζευγάρια να κάνουν παιδιά γιατί η Ελλάδα ''σβήνει''».
Το ζευγάρι μίλησε ακόμα για τις δύσκολες στιγμές που έχει  περάσει αλλά και  για το πως είναι η καθημερινότητά του.
«Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου ξαφνικά», τόνισε η συγκινημένη η Μαρίνα Πατούλη.

Για την κριτική

Ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγος του Μαρίνα απαντούν και στη σκληρή κριτική που δέχονται για τα χρυσά σαλόνια .
«Εγώ σε κάποια στιγμή είπα σαν να χρυσίζει πολύ μου φαίνεται...Αλλά δεν φανταστήκαμε ότι θα ήταν σε τέτοιο βαθμό η διαδικασία του σχολιασμού. Δεν μας ενόχλησε. Αυτό που μας ενόχλησε είναι ότι κάποια στιγμή είδαμε ότι όλο αυτό δημιουργεί στο παιδί μας bullying στο σχολείο», τόνισε ο Γιώργος Πατούλης .
Δείτε την εξομολόγηση καρδιάς του Γιώργου Πατούλη και της Μαρίνας Πατούλη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου