Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ο Κυριάκος στους 3 πιο «hot» άνδρες της ΝΔ




Μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. 
Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση, η οποία έγινε για λογαριασμό της έγκριτης εφημερίδας το «Το Δεξιό Βήμα», μόλις 24 ώρες μετά το 10ο Συνέδριο της ΝΔ, το κόμμα εμφανίζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα και όλα δείχνουν πως η «ανασυγκρότηση» πέτυχε.
Απόδειξη για του λόγου το αληθές, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – επιτέλους – αποκτά «πέραση» στις γυναίκες ψηφοφόρους, οι οποίες δείχνουν μαζικά την προτίμησή τους στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το «ρεύμα» αυτό αποκτά συγκλονιστικές διαστάσεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, χιλιάδες γυναίκες αναμένεται να διοργανώσουν πορεία προς τα γραφεία της ΝΔ, φορώντας μπλουζάκια με το«σπινθηροβόλο» βλέμμα του μεγάλου ηγέτη.
Ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα 2 πρόσωπα που απαρτίζουν το «top 3» των «hot» της ΝΔ. Δεύτερος αναδεικνύεται ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος μετά το αποτέλεσμα, ευχαρίστησε όλους τους αρχηγούς τους οποίους έχει υπηρετήσει κατά καιρούς, από όλα τα κόμματα που μετεγγράφηκε, με πρώτο και καλύτερο – φυσικά – τον εν ενεργεία πρόεδρο της ΝΔ.
Μια έκπληξη κρύβει η τρίτη θέση, αφού σε αυτή βρέθηκε ο πρώην «ποταμίσιος» και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρηςχωρίς καν να είναι – ακόμα – στέλεχος της ΝΔ. Ερωτηθείς σχετικά με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, σχολίασε: 
«Δεν έφυγα από το Ποτάμι για να γίνω ο πιο hot της ΝΔ» και συμπλήρωσε: «Το ΔΝΤ να είναι καλά κι από οικονομικούς δολοφόνους άλλο τίποτα…»
Υ.Γ: Η παραπάνω ιστορία, προς απογοήτευση των πρωταγωνιστών, αποτελεί – φυσικά – προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου