Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ένα χασμουρητό δρόμος ή πολλά μέτρα και σταθμά….


















 http://thefaq.gr/ena-chasmourito-dromos-i-polla-metra-ke-stathma/

Στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, Σύνταγμα, έτος 2016.
Οι επίσημοι, πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρακολουθούν την παρέλαση. Μόλις έχουν περάσει οι ανάπηροι πολέμου, κι ενώ ο εκφωνητής της δημόσιας τηλεόρασης, που μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση, όπως πάντα, την παρέλαση, συνεχίζει την περιγραφή, η εικόνα “κεντράρει” στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, που κάθεται, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, στην πρώτη σειρά. Και, οποία έκπληξη: ο πρωθυπουργός…. χασμουριέται μεγαλοπρεπέστατα!!! 



Με ιατρική ορολογία μάλιστα θα έλεγε κανείς ότι κινδυνεύει με εξάρθρωση κροταφογναθικής διάρθρωσης. Δόξα τω Θεώ τέτοιο ατύχημα δεν υπήρξε και ο πρωθυπουργός μπόρεσε να παρακολουθήσει, στέλνοντας και μερικά μηνύματα από το κινητό του την παρέλαση.
Λεπτομέρεια: εκείνος που χασμουρήθηκε μεγαλοπρεπώς δεν ήταν ο πρωθυπουργός αλλά ο… αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Του πέφτει λίγο βαριά, ως φαίνεται, η… καλογερική και παρότι από μια “προπονημένη” περί τη δημόσια εικόνα, οικογένεια, την έκανε τη γκάφα.
Μένει να δούμε τώρα αν οι διάφοροι, άκρως ευαίσθητοι περί τη δημοκρατία, τη χώρα, τους τύπους, κλπ, θα τον… κράξουν σε φβ, τουίτερ και λοιπά δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

 Ή αν θα το κάνουνε γαργάρα, κατά το κοινώς λεγόμενο, για να τον προστατέψουν.
 Το βέβαιο είναι ότι αν επρόκειτο για τον Αλέξη, οι διάφοροι ταγοί, τρολ και λοιποί σόσιαλ-μιντιάδες θα είχαν λειτουργήσει ισοπεδωτικά, καταγγέλλοντας, διακωμωδώντας, ξεφτιλίζοντας, απαξιώνοντας.

 Δείχνοντας, για άλλη μια φορά, την απέχθειά τους προς τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρώτο αριστερό πρωθυπουργό της χώρας. Αλλά είπαμε, πολλά μέτρα και πολλά σταθμά. Με έναν και μοναδικό στόχο.
Μάταιος κόπος όμως.

Ένα χασμουρητό δρόμος προς το τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου