Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤΙΝΕWS:29/9 υπέρ Άδωνι, ο Τζιτζι είναι "ένας... Τζιτζικώστας"Μαζευτείτε σύντροφοι της ΝΔ-Πάτε με σπασμένα φρένα στον γκρεμό 3/10 "Γιατί Τζιτζικώστα"























Σκεφτείτε τη Νέα Δημοκρατία σαν την... Πηνελόπη και την Συγγρού σαν την Ιθάκη. 
Πιστή στις αρχές της η ΝΔ περιμένει τον... Οδυσσέα της, δηλαδή έναν σοβαρό πολιτικό, έναν πραγματικό ηγέτη που θα υποστηρίζει την πολιτική για μια φιλελεύθερη κοινωνία αλλά ένα κόμμα που δεν θα ντρέπεται να υποστηρίζει την πατρίδα.
Τέτοιοι υπήρξαν πολλοί. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και ο Κώστας Μητσοτάκης, και ο Κώστας Καραμανλής αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν τη στόφα του ηγέτη. Αυτού που θα μπορούσε να μαζέψει το κόμμα και δεν θα το άφηνε να γίνει σκορποχώρι.
Εν πάση περιπτώσει, η πολύφερνη νύφη Πηνελόπη έχει να αντιμετωπίσει ένα μάτσο μνηστήρες. Άλλους εντελώς καιροσκόπους, κι άλλους πράγματι σοβαρούς. 
Για παράδειγμα η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη είναι η πιο σοβαρή για έναν και μόνο λόγο: Γιατί είναι ακομπλεξάριστος και δεν έχει διασυνδέσεις με τα τζάκια, τις φατρίες, όλους εκείνους που θεωρούν ότι το κόμμα είναι ιδιοκτησία τους και το δηλώνουν κάθε χρόνο στο... Ε9.
Από εκεί κι έπειτα... το χάος. 
Ο Κυριάκος της γνωστής οικογενείας, ένας... Τζιτζικώστας που μάλλον υποθήκη για το μέλλον βάζει παρά ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί. Και κάποια νούμερα της δεξιάς που νομίζουν ότι θα ακουστεί το όνομά τους ή θα κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν.
 Α, Και ο Βαγγέλας Μεϊμαράκης ο οποίος είναι «βαρύ πεπόνι», δεν απαντά αν θα καταθέσει την υποψηφιότητά του, κάτι που μάλλον θα το κάνει την τελευταία ημέρα. Μέχρι τότε μπορεί να δούμε καμιά... 10αριά ακόμη υποψήφιους διότι όποιος βλέπει φως στη Συγγρού μπαίνει και δηλώνει την παρουσία του. Ανεξάρτητα αν έχει μαζέψει ή έχει έστω μια ελπίδα να μαζέψει τις απαιτούμενες υπογραφές.
Η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει πράγματι με την Ιθάκη αλλά σε πλήρη σύγχυση. Η Πηνελόπη είναι έτοιμη να κλειστεί στο τρελάδικο απ' όσα βλέπει και ακούει. Και κανείς δεν ξυπνάει να μιλήσει, να βρίσει, να κάνει κάτι για να αποφευχθεί είτε ο διασυρμός είτε η διάσπαση. Όλοι είναι στην κοσμάρα τους, ομφαλοσκοπούν ή στην καλύτερη περίπτωση κάνουν το κόλπο της στρουθοκαμήλου. Βάζουν το κεφάλι στην άμμο και δεν πάει να καίγεται ο τόπος αυτοί δεν χαμπαριάζουν τίποτε.
Μα είναι δυνατόν να αδειάζει ο αρχηγός του κόμματος τον γραμματέα δημόσια; Και ο τελευταίος να μην παραιτείται; Είναι δυνατόν να στηρίζει ο Παπαμιμίκος ανοικτά τον Τζιτζικώστα επειδή είναι φίλοι, παραβαίνοντας κάθε έννοια δεοντολογίας;
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος... κόφτης που να μαζεύει αυτούς που θέτουν την... αφεντομουτσουνάδα τους στην υπηρεσία του κόμματος; Ποιος τους το ζήτησε;
Και γιατί η ΝΔ να μην μπορεί να κάνει μια σοβαρή εκλογική διαδικασία παρά να μετατρέπεται σε πασαρέλα υποψηφίων;
Τον επόμενο μήνα, κι ακόμη περισσότερο, στη Νέα Δημοκρατία θα παίζουν τις μουσικές καρέκλες την ίδια στιγμή που η χώρα θα σπαράσσεται από τα σκληρά μέτρα που θα φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Κι ενώ ο Τσίπρας γίνεται ρεζίλι των σκυλιών στη Νέα Υόρκη η αξιωματική αντιπολίτευση τραγουδά το γνωστό παιδικό τραγουδάκι: «Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω, απ' την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω, την Κική την αγαπώ, μα μ' αρέσει και η Κοκό».
Όλα αυτά είναι σημάδια βαθιάς σήψης στη Νέα Δημοκρατία η οποία μην το ξεχνάμε είναι σαραντάρα και βάλε. Αν δεν ανανεωθεί, αν δεν κάνει ένα λίφτινγκ ή στην καλύτερη αν δε γεννηθεί κάτι καινούργιο τότε η κεντροδεξιά δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα. Δυστυχώς για τη χώρα αφήνεται ο χώρος να αλωθεί από τον Τσίπρα εξ αριστερών και από τον Μιχαλολιάκο εκ δεξιών.
Κάποτε οι φατρίες πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να αφήσουν τη ΝΔ να πορευτεί χωρίς παιχνιδάκια. Και κυρίως το στρατόπεδο των Καραμανλικών πρέπει να εγκαταλείψει τη λογική της ιδιοκτησίας. Γιατί απ' ότι μαθαίνουμε υπάρχει σχέδιο για υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, απομάκρυνση Παπαμιμίκου και στη θέση του να μπει ο... Ευριπίδης Στυλιανίδης. 
Τι να πει κανείς...
Όπως και τι να πει κανείς όταν βλέπει ότι θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα Περιφερειάρχες που δεν έχουν δικαίωμα να είναι βουλευτές. Δηλαδή μέσα στη Βουλή ο Τσίπρας θα κάνει πάρτι και ο αρχηγός της ΝΔ, π.χ. ο Τζιτζικώστας, θα είναι απ' έξω από το προαύλιο και θα κάνει δηλώσεις;
Μαζευτείτε σύντροφοι της ΝΔ. Πάτε με σπασμένα φρένα στον γκρεμό.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΤΙΝΕWS:Γιατί Τζιτζικώστα-Ποιος άλλος υπηρετεί τη λαϊκή εντολή για ανανέωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου