Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μέσα Μαζικού Εκφασισμού













 




Σήμερα κυκλοφόρησε αποκαλυπτικό βίντεο από συνάντηση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γ. Πατέλης λέει χαρακτηριστικά «ό,τι κινείται σφάζεται», και τονίζει στους τραμπούκους του τοπικού τάγματος εφόδου ότι κανείς δεν κάνει τίποτα αν δεν έρθει εντολή από την ηγεσία της οργάνωσης.

Νωρίτερα, η συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου Παύλου, έκλεισε με το ξέσπασμα της εναντίον του μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά και μια εικόνα που στοιχειώνει (και που παραδόξως αντικαταστάθηκε σε αρκετά ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν με φωτογραφίες που τη δείχνουν να πετάει ένα μπουκάλι νερό).
Τρεις μήνες πριν τη δολοφονία Φύσσα, κι ενώ κυκλοφορούσαν για χρόνια στο διαδίκτυο τόνοι φωτογραφικού υλικού και μαρτυριών που συνηγορούσαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση, ενώ ο Κασιδιάρης είχε ήδη δείρει την Κανέλη σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και οι κάμερες των καναλιών είχαν καταγράψει επιθέσεις χρυσαυγιτών σε πάγκους μεταναστών στις λαϊκές αγορές, ο έγκυρος δημοσιογράφος και σοβαρός εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου είπε να βάλει ένα πλυντήριο. Συμπτωματικά, το συγκεκριμένο φύλλο ήταν απεργοσπαστικό και βγήκε λίγες μόνο μέρες μετά το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ.
Real life nazi
Πριν γίνει αρχηγός του δικού του κόμματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε χαλαρή συνεντευξούλα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κι όταν ο φύρερ της ΧΑ αρνήθηκε ότι υπήρξε Ολοκαύτωμα (κάτι για το οποίο πας φυλακή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες), το μόνο που είχε να του απαντήσει ο Σταύρος ήταν «έτσι λένε». Τόσο πολύ τον κόλλησε στον τοίχο, που το link που βάζω είναι βίντεο που ανέβασε στο YouTube η ίδια η Χρυσή Αυγή…
Σταύρος Θεοδωράκης Protagon Μιχαλολιάκος Ποτάμι Ψυχάρ
Στο ίδιο μήκος κύματος ο γνωστός φασίστας Τράγκας, το γλοιώδες υποκείμενοΜπογδάνος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με τη «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» που θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ο μέγας χορηγός επικοινωνίας των ναζί Θέμος Αναστασιάδης φυσικά, και εσχάτως ο γκουρού του φιλελεύθερου χιπστερισμού, Φώτης Γεωργελές, του οποίου το έντυπο free press φιλοξένησε ρεπορτάζ για το πόσο αδυνάτισε η κόρη του αρχηγού μιας συμμορίας δολοφόνων. Μαζί τους, δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) άλλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που δεν είδαν, δεν ήξεραν, δεν φαντάστηκαν κι έπεσαν απ’ τα σύννεφα.

Κατά τ’ άλλα, όποιος μιλάει για εσκεμμένο και συστηματικό σχέδιο εκφασισμού της χώρας είναι συνωμοσιολόγος. Τυχαία ο ανύπαρκτος τηλεπλασιέ χουντικών βιβλίων Άδωνις Γεωργιάδης μετατράπηκε σε υποψήφιο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα ΜΜΕ που τον φιλοξενούσαν καθημερινά στα πάνελ τους δεν έπαιξαν κανέναν απολύτως ρόλο ούτε στη δική του αναρρίχηση, ούτε στην ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη.
Εκτός αν όντως είναι κανείς συνωμοσιολόγος και πιστέψει ότι μεγαλοεπιχειρηματίες με τεράστια χρέη διατηρούν ζημιογόνα κανάλια και εφημερίδες μόνο και μόνο για να εκβιάζουν την πολιτική εξουσία και να μανιπουλάρουν την κοινή γνώμη, ενώ παράλληλα αναθέτουν τις βρωμοδουλειές τους σε νεοναζί μπράβους με αντάλλαγμα την υπόγεια χρηματοδότηση και προβολή τους, αφού μόνο με μια βίαιη εκτροπή του πολιτεύματος έχουν ελπίδα να γλιτώσουν από τη Δικαιοσύνη για τις κατά συρροήν παράνομες συναλλαγές και τη φοροδιαφυγή τους. Τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά, το ξέρω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου