Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Χ.Α. Κολωνακίου












Η Athens Voice (αρνούμαι να βάλω link) κάνει ρεπορτάζ lifestyle για να μας ενημερώσει πόσο αδυνάτισε η κόρη του αρχηγού μιας ναζιστικής οργάνωσης που δολοφονεί αθώους. Στον δρόμο που χάραξε ο Θέμος, ο Τράγκας, ο Χατζηνικολάου και τόσοι άλλοι δημόσιοι απορρυπαντές της Χρυσής Αυγής, έρχονται να προστεθούν οι φιλοευρωπαίοι εστέτ του Κολωνακίου, που κατά τ’ άλλα ενοχλούνται από τον φτηνό λαϊκισμό της αριστεράς και την απουσία υψηλής αισθητικής στις ενδυματολογικές επιλογές των δημοσίων λειτουργών. Ή των συνοδών τους…
Elia Zervou
Η παραπάνω σκατόψυχη κυρία, εκδότρια του Eyedoll (ούτε εδώ βάζω link) και επαγγελματίας αυλοκόλακας της καλής κοινωνίας, δηλώνει στα σχόλια του στάτους της ότι δεν ανήκει στην αστική τάξη, αλλά απλά είναι λεύτερη να γράφει ό,τι θέλει. 
Κι αν αυτό που θέλει να γράψει τυχαίνει να είναι ένα σεξιστικό παραλήρημα που θα έκανε ακόμα και την πιο κομπλεξική Κατίνα επαρχιακού κομμωτηρίου να κοκκινήσει, τόσο το χειρότερο για όσους πιάσει στο στόμα της. Μένουμε Ευρώπη λέμε, και καμία Περιστέρα δεν θα ξεφύγει από την αστυνομία μόδας – που κατά τ’ άλλα κάνει τα στραβά μάτια στα σατέν συνολάκια της Ευγενίας Μανωλίδου και τις χρυσές γραβάτες του Πατούλη. 
dimitriadis
Πριν από λίγες ημέρες, ο συγγραφέας Δημήτρης Δημητριάδης έγραψε στη Lifo ένα κείμενο που συζητήθηκε πολύ, με τίτλο «Το βδέλυγμα» (Google it, εγώ κλικ δεν δίνω). Έχοντας τη μορφή ενός ανερμάτιστου και συναισθηματικού ξεσπάσματος εναντίον ενός ολόκληρου λαού που μόνο αφανισμός του αξίζει, το άρθρο αυτό αποτελεί μνημείο κακογραμμένου μισανθρωπισμού. 
Ταυτόχρονα, μας αποκαλύπτει ότι αντί για την παλαβή αριστερά της γνώριμης πλέον (και εντελώς ανιστόρητης) «θεωρίας των δύο άκρων», ο περιβόητος αντίποδας του ναζισμού είναι ο ίδιος ο Δημητριάδης και όλοι όσοι σκέφτονται σαν αυτόν. Άνθρωποι που η κυριότερη διαφορά τους με τους ναζί είναι ότι επιζητούν την «τελική λύση» όχι για τους ξένους αλλά για τους ομοεθνείς τους, θεωρώντας ότι μόνο ένα είδος Άριας φυλής αποτελούμενης από το παρεάκι τους στο Da Capo θα άξιζε να επιβιώσει στην Ελλάδα. 
Όλοι οι υπόλοιποι είναι μιαροί λαουτζίκοι, άξεστοι δημόσιοι υπάλληλοι, μπαχαλάκηδες αριστεριστές και λαθρομετανάστες τζιχαντιστές. Όχι τρία, αλλά δέκα μνημόνια τους αξίζουν, με γερμανική πειθαρχία που θα επιβάλλεται με εκτελέσεις και υποχρεωτική στείρωση σε όσους δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν έναν espresso lungo από έναν latte macchiato.
Διόλου τυχαία, ο γνησιότερος εκφραστής αυτής της πολιτικής και ηθικής θεώρησης των πραγμάτων είναι ο Θάνος Τζήμερος (που ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος του συγκαταλέγεται η αστυνόμος μόδας Έλια Ζερβού). Ένας άνθρωπος που έχει μετατρέψει το κόμπλεξ της ασημαντότητας του σε ιδεολογία, και που -παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του να περάσει για φιλελεύθερος ελιτιστής- δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλον έναν ημιμαθή και διαπλεκόμενο Ελληνάρα, που μασκαρεύει τον φασισμό του πίσω από εξυπνακίστικες κακοήθειες.
Ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους. Δεν υπάρχει φιλελευθερισμός στην Ελλάδα. Ούτε συνεχιστές του Διαφωτισμού είναι αυτοί οι τύποι, ούτε καλλιεργημένοι αστοί, ούτε τίποτα. Απόγονοι κοτζαμπάσηδων και ταγματασφαλιτών είναι, χαφιέδες της Χούντας, νεόπλουτα βλαχαδερά μιας δεξιάς που γαλουχήθηκε με Κωστόπουλους και μπουζούκια στην παραλιακή. Αγράμματοι, χυδαίοι και μισάνθρωποι, εξίσου με το λούμπεν alter ego τους, που δεν είναι άλλο από την κάθε Ουρανία Μιχαλολιάκου και τους μαχαιροβγάλτες κάγκουρες που την περιστοιχίζουν.
Edit: Bonus track, αυτή η φωτό που απεικονίζει τον υποψήφιο για την αρχηγία της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε τρυφερό ενσταντανέ με τον υπόδικο νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη. Θεωρητικά, ο Κούλης είναι ο λιγότερο ακροδεξιός από τους υπόλοιπους υποψήφιους…
kyriakos-kasidas
Στη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής η Χρυσή Αυγή πήρε 41 ψήφους παραπάνω απο την κοινοβουλευτική της δύναμη.

1 σχόλιο:

  1. Η ελια ζερβου τι ειναι ; δημοσιογραφα ;και τι την πειραζει την κ ελια το πως ντύνεται η καθε γυναίκα και το στήθος της (αλήθεια πως να είναι το δικό της; )και μηπως για την κ ελιά θα έπρεπε να εμφανίζονται οι γυναίκες με αβυσσαλέα ντεκολτε (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε)η ας πούμε να κάνουνε γιογκα με το τολμηρό μπικινι και ναβγάζουνε και καμια σελφι, όλο ρετουζ ,και από μακριά η κ. ελιά τα γνωρ'ιζει αυτά καλα ;αν και αυτές οι ελιες έχουν αποβλακώσει ευτυχώς όχι πολύ κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή