Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Μόνο οι βαρόνοι της Ν.Δ δεν κατάλαβαν ότι ο Μεϊμαράκης ήταν μια φούσκα των δημοσκοπήσεων








 

















 






Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται ότι αφήνει τα πείσματα, υπακούει στις εντολές του προϊστάμενου του Κώστα Καραμανλή και αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας τη στήριξη όλου του γαλάζιου κατεστημένου.

Όταν ο κ. Μεϊμαράκης ανέλαβε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατία ως μεταβατικός πρόεδρος, ουδείς θεώρησε ότι πρόκειται για μια επιλογή μακράς πνοής. Και μετά ήρθαν οι εκλογές και κυρίως οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες παρέσυραν τους περισσότερους από εμάς.

Ξαφνικά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έμοιαζε να συσπειρώνει τρομερά τη Νέα Δημοκρατία, να είναι προσωπικά πιο συμπαθής από τον Αλέξη Τσίπρα και να εμφανίζεται έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Και μετά ήρθαν τα αποτελέσματα των εκλογών και βρήκαν ξανά τη Ν.Δ να έχει συντριβεί. Η φούσκα είχε σκάσει.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ένας φθαρμένος πολιτικός, ταυτισμένος με τη λαίλαπα Καραμανλη, ο οποίος τεχνητά για ένα μήνα φάνηκε να μπορεί να αποτελέσει σοβαρή λύση για τη Νέα Δημοκρατία. Απέτυχε όμως στον ανταρτοπόλεμο και τίποτα δεν δείχνει ότι έχει τα φόντα να τα καταφέρει καλύτερα σε τακτικό πόλεμο.

Η Ν.Δ δεν χρειάζεται απλά ένα αρχηγό «που τα λέει», ούτε μια γρήγορη διαδικασία ώστε να αρχίσουν να πετάνε ξανά πέτρες στον Τσίπρα. 
Η Ν.Δ χρειάζεται να λυτρωθεί από τους αποκρουστικούς φεουδάρχες της, των οποίων ο Μεϊμαράκης αποτελεί την τελευταία ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου