Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Πλάνα για 24ωρο ριάλιτι μέχρι την εκλογή του προέδρου της ΝΔ ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης










Την ευκαιρία να παρακολουθούν στις οθόνες τους τον Άδωνι Γεωργιάδη καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα έχουν πλέον οι φίλοι και ψηφοφόροι του 43χρονου πολιτικού.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε έστω και επεισοδιακά να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της παράταξης. Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών τον προσεχή Νοέμβρη, ο πρώην υπουργός σκόπευε να εντείνει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ώστε να ενισχύσει τον προεκλογικό αγώνα του. Το επικοινωνιακό του επιτελείο ωστόσο, έκρινε πως πιο πρακτικό θα ήταν μια κάμερα να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένα δευτερόλεπτο δίχως κάλυψη.
Έτσι, από σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πρωταγωνιστήσει στο δικό του ριάλιτι σόου, με τίτλο «Οι Γεωργιάδηδες». Το τηλεοπτικό συνεργείο θα ακολουθεί τον ίδιο και την οικογένειά του καθ'όλη τη διάρκεια του 24ωρου, στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Το σόου θα θυμίζει αρκετά το αμερικάνικης παραγωγής «The Kardashians», το οποίο ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας της σταρ Κιμ Καρντάσιαν.
Η εκπομπή θα προβάλλεται από το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πολιτικός, κατά τη διάρκειά της θα τον απολαμβάνουμε τόσο σε οικονομικοπολιτικές αναλύσεις, όσο και εν μέσω άλλων ασχολιών, όπως το κούρεμα γρασιδιού, η παράδοση μαθημάτων αρχαίων ελληνικών στους γιους του, το ξύρισμα αλλά και η ερμηνεία συνθέσεων της κλασικής μουσικής στο πιάνο και το βιολοντσέλο.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Κουλουριού» τέλος, στην εκπομπή θα δίνει συχνά το «παρών» τόσο ο αδερφός του πολιτικού Λεωνίδας, ο οποίος σκοπεύει να ξεδιπλώσει μπροστά στις κάμερες το ταλέντο του στο καράτε, όσο και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να αποκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη «κουμπάρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου