Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Όταν ο Σταύρος αιφνιδίασε... τις κάμερες

















Πρόβα κυβερνητικού εταίρου από το κόμμα των υπαλλήλων…
Που έπιασε Κώτσο τον κουτόφραγκο Γιούνκερ!

Πρόβα το κοστούμι του κυβερνητικού εταίρου έκανε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης με την (οπα ρε μεγάλε) αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΚΑΤ… 
Συνοδευόμενος κατά τα άλλα από φωτογράφο, ενώ όλως τυχαίως έσκασε ξαφνικά και μια τηλεοπτική κάμερα για τις απαραίτητες δηλώσεις του αρχηγού (που όπως όλοι θυμόμαστε «κάρφωνε» στους ευρωπαίους την ελληνική κυβέρνηση)! 

Άλλωστε προχθές εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχθηκε και μόνος του, όταν καμωνόταν οτι, «ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ και έσωσα την Ελλάδα»: τον ρώτησε – λέει ο Γιούνκερ, «αν εμπιστεύεται τον Τσίπρα» και το καλόπαιδο ο Αρίστος (μπες στο μαγαζί και κλείστο…), συγγνώμη, ο Σταύρος, απάντησε – λέει, για το καλό της Ελλάδας, αν και δεν τον εμπιστεύεται, καταφατικά! 

Και κορόιδεψε ο μέγας, ο τρανός, ο Σταύρακας τον κουτόφραγκο Γιούνκερ! 

Προφανώς ο πρώην τηλεοπτικός αστέρας, δεν γνωρίζει απο ψυχολογία ή κάνει οτι δεν γνωρίζει: διότι ως γνωστόν αν δεν πιστεύεις κάτι, δεν είσαι σε θέση να πείσεις κανέναν! Αλλά εδώ νομίζει οτι κοροϊδεύει έναν ολόκληρο ελληνικό λαό, όταν προσπαθεί να πείσει για τις δήθεν ανιδιοτελείς προθέσεις του, λες και οι πολίτες δεν διακρίνουν τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του!

Ωστόσο, το ΠΟΤΑΜΙ και προσωπικά ο Σταύρος Θεοδωράκης στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου «παίζει» το τελευταίο του χαρτί για να μπει στην κυβέρνηση! 
Διότι διαφορετικά το «υγρό» μόρφωμα που έχει κατασκευάσει και αποκαλεί κόμμα, δηλαδή ένα συνονθύλευμα υπαλλήλων του, διότι αυτό ειναι το ΠΟΤΑΜΙ και όχι κόμμα με μέλη και στελέχη, δεν θα έχει λόγο ύπαρξης! 

Άλλωστε το έφτιαξαν, αυτοί που το έφτιαξαν, με στόχο να έχουν απευθείας πρόσβαση στην εκτελεστική εξουσία! 
Χωρίς αυτό τέλος…

Αυτήν τη φορά ομως ο Σταύρος Θεοδωράκης και το ΠΟΤΑΜΙ – ανεξάρτητα απο τις εκλογικές επιδόσεις του – βρίσκεται μια ανάσα απο την κυβέρνηση… 
Δεδομένου οτι και να μειωθεί η εκλογική του επιρροή που ειναι και το πιθανότερο σενάριο και να πέσει κάτω απο το 6,1% (της 25ης Ιανουαρίου), θα καταφέρει να ειναι ρυθμιστής στη διαμόρφωση της επόμενης κεντροδεξιάς κυβέρνησης, αφού ο στόχος της αυτοδυναμίας που έχει θέσει ο Αλέξης Τσίπρας ειναι όνειρο θερινής νυχτός!
Συμπέρασμα; 

Βάρδα μην πέσουμε στην ανάγκη του Σταύρου

που έγραψε και ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης στην προχθεσινή «ΑΥΓΗ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου