Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Λάμπεις, Λάμπη μου – by To Skouliki Tom



















 






































 



 


 
tagmatarxis1429899881

 Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε το Μέτωπο της Κοινής Λογικής της χώρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το Κανάλι της Βουλής.
Αποστολή της Επιτροπής ήταν να γνωμοδοτήσει θετικά ή αρνητικά σχετικά με τον διορισμό του Διονύση Τσακνή ως Προέδρου της ΕΡΤ, του Λάμπη Ταγματάρχη ως διευθύνοντος συμβούλου κι άλλων 3 ατόμων ως μελών του ΔΣ.
Κρίνοντας από τα σχόλια στα social media που έπεφταν βροχή επί 10 ώρες, κατάλαβα ότι η συνεδρίαση πρέπει να ήταν άκρως διασκεδαστική, ειδικά για τον Λάμπη Ταγματάρχη. Δυστυχώς, έχασα το μεγαλύτερο μέρος της – έχουμε και ζωή – αλλά είδα καμιά ώρα στο τέλος, οπότε πήρα μια μικρή γεύση του τί προηγήθηκε.
Οι αντιδράσεις στα social media τείνουν κατά κανόνα στην υπερβολή αλλά τόση λύσσα εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου πρώτη φορά βλέπω. Η Πρόεδρος της Βουλής έχει καταφέρει να τσαντίσει τους πάντες.
Κι αυτό σε μια χώρα με κοιμισμένους και αδιάφορους πολίτες μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί.
Οι νεοφιλελέδες έχουν παρανοήσει εντελώς με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι ίδιοι που υπερασπίζονταν μέχρι θανάτου την αξιολόγηση και μας είχαν πρήξει παπάρι για τους διορισμένους χωρίς κανένα προσόν που τρώνε δημόσιο χρήμα, μιλούσαν χθες για bullying – έχουμε ξεφύγει τελείως – κατά του Λάμπη Ταγματάρχη, επειδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου τού έκανε 15 ερωτήσεις, προκειμένου να μάθει εάν κάνει για μια δουλειά 100 εκατομμυρίων. Θα συνέλθετε επιτέλους διπολικά πατσαβουράκια μου ή θα σας πάρει ο διάολος μια και καλή;
Μήπως τους ενόχλησε το γεγονός ότι η Επιτροπή έχει μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα, οπότε ζμπούτσα του κιόλας του Ταγματάρχη αν θα τον ενέκρινε ή όχι; Πάντως δεν είδα ούτε μισή ανάρτηση για αυτό.
Φτάσανε στο σημείο να διαμαρτύρονται για τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης. Δηλαδή τί θέλουνε; Κλειστές πόρτες; Αδιαφάνεια;
Το Μέτωπο της Κοινής Λογικής δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν παιδάκια με πτυχία ή χωρίς περνάνε από ανάκριση κάθε φορά που πάνε – λέμε τώρα – σε μια συνέντευξη για δουλειά – αφού όλοι οι εργοδότες ξέρουν ότι περιμένουν χιλιάδες εθελόδουλοι στην ουρά για μια γελοία θέση των 300 ευρώ. Οι ερωτήσεις στον Ταγματάρχη τούς ενόχλησαν. Μιλάμε για εντελώς γελοίες προσωπικότητες.
Προφανώς και υπήρξαν αστοχίες σε μια διαδικασία 10 ωρών, προφανώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει το αλάθητο και προφανώς δε νομίζει κανένας ότι η νέα ΕΡΤ θα ανταγωνιστεί το CNN.
Αλλά μη μας περνάτε και για εντελώς ηλίθιους. Δε σας γνωρίσαμε χθες. Έχετε μια πορεία και στην κοινωνία και στα social media. Το ίδιο και ο Λάμπης Ταγματάρχης.
Ήμουν από την πρώτη στιγμή της άποψης ότι η ΕΡΤ δεν έπρεπε απλώς να κλείσει αλλά να βομβαρδιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή αλλά από τη μέρα που έπεσε το φασιστικό μαύρο ήμουν κάθε μέρα εκεί.
Αφήστε τις ερωτήσεις στον Λάμπη Ταγματάρχη. Μπορεί να έχετε δίκιο και να αποδειχτεί ο καλύτερος διευθύνων σύμβουλος του κόσμου. Εσείς πού λυσσάτε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου πού ήσασταν το 2013; Τώρα σας πήρε ο πόνος για την ΕΡΤ;
Δεν καταλαβαίνετε ότι μια καλή Δημόσια Τηλεόραση είναι προς όφελος όλων μας; Πρέπει να είστε σε όλα τόσο σκατόψυχοι; Τα μισά από όσα γράφετε να είχατε γράψει για τη ΝΕΡΙΤ θα είχαμε ξεμπερδέψει με αυτήν την παρωδία μια ώρα αρχύτερα.
Ελάτε στα συγκαλά σας γιατί σας έχουμε σιχαθεί πια. Ξεφτιλίζεστε.
Φίλους δεν έχετε να σας το πουν;
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Απίστευτη η βαρβαρότητα στο διαδίκτυο. Απέχω πλέον από κάθε κουβέντα που γίνεται στα social media μπας και καταφέρω να σωθώ. Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν κι αυτά αλλιώς δε θα χωρούσαν οι τρελοί στα ψυχιατρεία. Ξεκαυλώνουν στο πληκτρολόγιο κι έτσι όταν βγαίνουν έξω είναι παναγίες. Γεννημένες κότες, τί περιμένεις;)
Λάμπουμε στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου