Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...












































 




ΔΟΛ: ρευστότης μηδέν - πληρωμές 29 Μαΐου

Ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ ότι θα πληρωθούν με καθυστέρηση ενός μηνός ... Την 29ή Μαΐου θα βρέξει ευρώ στη Μιχαλακοπούλου ... Αν θα ακολουθήσει και καταιγίδα απολύσεων ή νέες μειώσεις μισθών δεν έχει διευκρινιστεί επαρκώς...

ΝΕΡΙΤ τέλος!


Ιστορική στιγμή. Η υπογραφή ΝΕΡΙΤ δεν υπάρχει πλέον στα δελτία Τύπου του μορφώματος. Αντιθέτως, υπάρχει πάνω μέρος αριστερά του εγγράφου, αναγράφεται πλέον το αρκτικόλεξο ΕΡΤ ΑΕ, μετά και την ψήφιση του νόμου για την επιστροφή του φορέα. 
---


Με δικαστική απόφαση και ο Π. Παναγιώτου


Μετά την εγγραφή του με δικαστική απόφαση στην ΕΣΗΕΑ, ο δημοσιογράφοςΠαναγιώτης Παναγιώτου κατέθεσε τα χαρτιά του για ένταξη και στον ΕΔΟΕΑΠ

---

Καμπάνια για το “μαύρο στο Internet”



Και καμπάνια ενάντια στη φορολόγηση του internet. Εντός των επομένων ημερών θα αρχίσει να λειτουργεί ένα site στο οποίο θα παραπέμπουν όλα τα μέλη της ΕΝΕΔ και θα έχει τον τίτλο «μαύρο στο internet.gr», εξηγώντας τις θέσεις της ένωσης επί των προθέσεων της κυβέρνησης.
---
Το ραντεβού Παππά - Μάρη για το Internet



Το πρώτο ραντεβού του Νίκου Παππά με ιδιοκτήτη media ήταν με τον Δημήτρη Μάρη, πρόεδρο της ΕΝΕΔ και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ψηφιακού ομίλου, 24 Media. Το θέμα της συνάντησης ήταν τα θεσμικά ζητήματα του κλάδου, αλλά στη συνέχεια… έσκασε η κεραμίδα του φόρου στο internet. 

---

Και το Attica TV στο δίκτυο…


Στην απόκτηση του τηλεοπτικού σταθμού Attica TV προχώρησε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο σταθμός, που έχει δυνατότητα ψηφιακής εκπομπής ως περιφερειακός, εντάσσεται στο δίκτυο καναλιών που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό έχουν ενταχθεί το TRT, ο Alpha Δράμας, το Δίον Κατερίνης, το Δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας, ο Cosmos TV στην Πελοπόννησο, το Ίριδα TV στη Ρόδο και ένας σταθμός στο Ηράκλειο Κρήτης.
---
---



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου