Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οι δειλοί και τα κορόιδα-Ποτάμι και Πρώτο Θέμα είναι τελικά στο ίδιο μήκος κύματος;

 


































 




Η μεν ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει ότι η επιλογή δημοψηφίσματος είναι καταστροφική επιλογή δειλών με το επιχείρημα ότι οι ηγέτες πρέπει να τολμούν να παίρνουν αποφάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, ενώ το άρθρο του Αναστασιάδη γράφει ότι «ο εξυπνάκιας που σκέφτηκε το δημοψήφισμα να ψάξει αλλού για κορόιδα» δεδομένου ότι -όπως ισχυρίζεται- καλύτερα μέτρα θα είχε φέρει η κυβέρνηση Χαρδούβελη-Σαμαρά-Βενιζέλου, ενώ τώρα χειροτέρεψαν όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και «για μια φορά στη ζωή τους θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη».
Κανείς από τους δύο όμως δεν λέει λέξη για τις συντάξεις, τις εργασιακές σχέσεις, τη φτηνή εκχώρηση δημόσιου πλούτου, τα αποτελέσματα των μνημονίων, την ανεργία και τη φτώχεια που ήταν αποφάσεις (προφανώς) αληθινών ηγετών που δεν κατέφυγαν σε «δειλές» λύσεις όπως το να ρωτήσουν τα «κορόιδα», δηλαδή τους πολίτες.
Οι καταγγελίες τους αφορούν τον δειλό (ΣΥΡΙΖΑ) που θέλει να εξαπατήσει τα κορόιδα (πολίτες). Για τους «τολμηρούς» όμως, που έφεραν τα πράγματα εδώ που τα έφεραν, ούτε κουβέντα! Ας όψονται τα «κορόιδα».
Αλλά αν δεν ρωτηθούν αυτά τα κορόιδα, δηλαδή οι πολίτες, σε μια ακραία περίπτωση, ποιος άραγε θα ρωτηθεί; Μήπως τα κανάλια; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου