Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Το πρώτο καβγαδάκι με φόντο την… γκολάρα στη Στάη (βίντεο)



















































 
Το πρώτο καβγαδάκι με φόντο την… γκολάρα στη Στάη (βίντεο)


Μανούριασαν Όλγα και Νίκος 
Το πρώτο καβγαδάκι είναι πλέον γεγονός και ενδεχομένως παρελθόν μετά τα σημερινά νούμερα της Nielsen! Ο λόγος για την Όλγα Τρέμη που ως κλασικό θηλυκό κράτησε όπως έπρεπε μούτρα στον Νίκο Ευαγγελάτο, αφού νωρίτερα της είχε υψώσει τον τόνο της φωνής του στην προσπάθειά του να ρωτήσει τον Γιάννη Μπαλάφα. Επίσης όμως και ο Ευαγγελάτος ως κλασικό και σωστό αρσενικό αμέσως υποχώρησε, χαμήλωσε τους τόνους, έριξε τα μάτια στα μουτζουρωμένα χαρτιά που είχε μπροστά του, ενώ εντός τετάρτου είχε ζητήσει και δημόσια συγγνώμη! Τι άλλο να κάνει κι αυτός;


Η Όλγα Τρέμη όμως είχε θιχτεί και μέχρι να τελειώσει η εκπομπή, δηλαδή, περίπου κανά μισάωρο, δεν ξαναμίλησε! Μόνο κάποια στιγμή επιχείρησε να προσγειώσει την Ασημακοπούλου που ως συνήθως είχε ξεφύγει και προφανώς το μετάνιωσε, διαπιστώνοντας ότι δεν το ‘χει! Έκτοτε δεν έβγαλε κιχ!

Τζέντλεμαν όμως και ο σκηνοθέτης! Ούτε ένα πλάνο δεν έδειξε με τη μουτρωμένη Όλγα Τρέμη. Μάλιστα η δημοσιογράφος επιβεβαιώνοντας τον ορισμό του κλασικού θηλυκού (πιο πολύ πεθαίνεις), δεν συμμετείχε στην αποφώνηση, δεν είπε ούτε καληνύχτα σε καλεσμένους, κοινό και τηλεθεατές! 
Αφήνοντας το βαρύ έργο του κλεισίματος στις στιβαρές πλάτες του Νίκου Ευαγγελάτου που ομολογουμένως κατάφερε άψογα να ισορροπήσει όλο αυτό που συνέβη!
Δεν θέλουμε να μάθουμε τι έγινε μετά!
Άλλωστε σήμερα είναι μια άλλη μέρα που θα έλεγε και η Σκάρλετ… Και υπό το πρίσμα της… γκολάρας που είχαν βάλει στην Έλλη Στάη, ίσως επιβεβαίωσαν αυτό που λένε και οι παλιοί: το καβγαδάκι είναι το αλατοπίπερο της σχέσης!
Για την ιστορία να σημειωθεί ότι το σκορ, «Online» – «Ίντριγκα» ήταν αμείλικτο (δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω γκρίνιες), 16,5% – 9,7%… Δεν το λες ούτε του παπά! 


Τι να πει και η Στάη; (Να στείλει νέα ανοιχτή επιστολή στον Τσίπρα ή στον Πάκη);
Αφιερωμένο εξαιρετικά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου