Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εικόνα σου είμαι και σου μοιάζω...







































Ο Άδ. Γεωργιάδης έχει κατηγορηθεί ως ξένο σώμα στη Ν.Δ., όμως τον τελευταίο καιρό μάλλον έχει λόγους να αισθάνεται όλο και πιο άνετα ως στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Κι αυτό όχι γιατί προσαρμόζεται στις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης παράταξης, αλλά γιατί αυτές προσαρμόζονται στον Άδ. Γεωργιάδη.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται εκπρόσωπος της φιλελεύθερης πτέρυγας της Ν.Δ., όμως όσο περνά ο καιρός ταυτίζεται όλο και περισσότερο με τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ. 
Κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα φορέων της γενικής κυβέρνησης, ο Κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Μακρή, που διαμαρτυρόταν για τα όσα έλεγε προτρέποντάς την... να πάει να κάνει καμιά φωτογράφηση.



Αυτή η σεξιστική επίθεση έρχεται λίγες μέρες μετά την αντιπαράθεση του «φιλελεύθερου» Κ. Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, όταν υπεραμύνθηκε του «δικαιώματος» των βουλευτών της Ν.Δ. να μην «λογοκρίνονται» όταν αποκαλούν τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες».

Έχουμε (και) τον φιλελευθερισμό που μας αξίζει.



Κ.Π.



avgi.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου